Н У Х Т

Юнацька збірна Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – срібний призер міського футбольного фестивалю

16 вересня 2019

Юнацька збірна Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – срібний призер міського футбольного фестивалю

У рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України з метою активізації спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи серед юнацтва 13-14 вересня 2019 року у місті Івано-Франківську на стадіоні «Хет-Трик Арена» відбувся ІІ Футбольний фестиваль «Грають всі!».

У фестивалі взяли участь 64 команди, у тому числі й команда Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, яка в запеклій боротьбі посіла друге місце.

Честь коледжу захищала збірна команда у складі: Василя Сенденецького, Дмитра Гнатюка, Володимира Яцишина, Михайла Яцишинця, Дмитра Родчука, Владислава Вікарчука, Остапа Даниляка, Ігоря Лаврука,  Павла Царука. Тренер – викладач Андрій Українець.

Вітаємо переможців! 

Опублікований: 16-09-2019
Читайте також:
Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію

За зверненнями спеціалістів ряду виробників фасованих вод Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ проведе з 24 по 28 вересня поточного року короткотермінові курси підвищення кваліфікації тривалістю 40 навчальних годин для спеціалістів хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці виробництва фасованих мінеральних і питних вод і напоїв на їх основі зможуть підвищити у НУХТ свою кваліфікацію 23 серпня 2018

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Під час чотирьох засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 33 проекти здобувачів другого рівня вищої освіти. Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень компетенцій магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 26 лютого 2019

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

23 квітня 2019 року розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» в рамках проекту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» 24 квітня 2019

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

Святковий настрій запанував в університеті. І створили його наші талановиті студенти за організаційної і технічної підтримки фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. 4 березня вони запросили колектив НУХТ до актової зали, де розгорнулося масштабне театралізоване дійство, присвячене святу весни – 8 Березня. Гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий настрій подарували колективу талановиті студенти й фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 04 березня 2020