Н У Х Т

Юнацька збірна Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – срібний призер міського футбольного фестивалю

16 вересня 2019

Юнацька збірна Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ – срібний призер міського футбольного фестивалю

У рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України з метою активізації спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи серед юнацтва 13-14 вересня 2019 року у місті Івано-Франківську на стадіоні «Хет-Трик Арена» відбувся ІІ Футбольний фестиваль «Грають всі!».

У фестивалі взяли участь 64 команди, у тому числі й команда Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, яка в запеклій боротьбі посіла друге місце.

Честь коледжу захищала збірна команда у складі: Василя Сенденецького, Дмитра Гнатюка, Володимира Яцишина, Михайла Яцишинця, Дмитра Родчука, Владислава Вікарчука, Остапа Даниляка, Ігоря Лаврука,  Павла Царука. Тренер – викладач Андрій Українець.

Вітаємо переможців! 

Опублікований: 16-09-2019
Читайте також:
Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак взяла участь у роботі тижня Erasmus+, присвяченого сучасним методикам написання проектних заявок для участі у проектах Erasmus+. Перший день заходу відбувся у КНУ імені Тараса Шевченка і був присвячений новим трендам і передовому досвіду реалізації проектів напередодні оголошення ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 листопада 2018

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах

28 січня 2025 року здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» успішно пройшли фінальний етап з отримання фахової передвищої освіти – склали державний кваліфікаційний іспит на здобуття освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Голова державної кваліфікаційної комісії на технологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах 30 січня 2025

Відкриваємо нові горизонти в автоматизації

30 травня 2025р. на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка відбувся науковий семінар здобувача освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (галузь знань 15 «Автоматизація та приладобудування») Олександра Омельченка. Науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо нові горизонти в автоматизації 01 травня 2025