Н У Х Т

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

26 травня 2020

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів пройшов методичний семінар Оксани Мельник «Правильний розподіл робочого навантаження як основа успіху і ефективної роботи викладачів у закладах вищої освіти».

Були розглянуті основні принципи управління часом, усвідомлення і застосування яких дозволить підвищити ефективність і продуктивність праці науково-педагогічного працівника.

Серед найважливіших, зазначено основні правила планування часу, основою чого є перспективний план викладача. Із урахуванням цього плану необхідно складати квартальні плани, які розділені на місячні, тижнево-добові. План на робочий день є найважливішою сходинкою у плануванні робочого часу, він постійно контролюється та коригується з урахуванням обставин. Не менш важливим є вміння правильно розставляти пріоритети, тобто концентрувати свою увагу і зусилля на завданнях, які здатні забезпечити максимально ефективний результат у роботі викладача.

Також була приділена увага необхідності відстеження власної ефективності для розвитку та самоудосконалення.

Викладачі кафедри відзначили чіткість і послідовність викладеного матеріалу.

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів. Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 13 червня 2018

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

Аспіранти та магістранти НУХТ разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець провели інтерактивний англомовний Speaking Club, доєднавшись до благодійної платформи вивчення англійської мови English4Ukraine, що працює на базі Маріупольського державного університету у співпраці з міжнародними партнерами. Система н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine 07 березня 2025

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ

З 8 по 12 квітня 2019 у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки. Заходи тижня були захоплюючі, різнопланові, цікаві. 8 квітня з нагоди Дня довкілля для студентів 1 курсу була проведена інформаційна година «Думай глобально, дій локально». Студентка груп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії дисциплін математичної та природничо-наукової підготовки у Сумському коледжі НУХТ 15 квітня 2019