Н У Х Т

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

25 травня 2021

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології органічних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських,  макаронних виробів та харчоконцентратів», а також освітнього ступеня «Бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія».

Компанія «GREENPACK» пропонує на ринку України товари на основі рослинних компонентів, які підлягають спеціальному переробленню, або повністю біорозкладні, які представлені біопосудом, пакетами для відходів та іншими супутніми товарами. Компанія першою в Україні розпочала власне виробництво посуду з української сировини в Києві. Слід зазначити, що компанія «GREENPAK» активно долучається до громадських ініціатив для покращення екологічної ситуації в Україні.

Олег Красносельський акцентував увагу на складі біопосуду на основі кукурудзяного крохмалю ТМ «AMELON», що є сучасною альтернативою одноразовому посуду з пластику. Біоматеріали,  які застосовуються для виготовлення новітнього одноразового посуду, не містять шкідливих складових і відрізняються максимальним і швидким розпадом. Продукція відповідає європейському сертифікату «OK Biobased», а також має оптимальне співвідношення ціна/якість.

На завершення лекції присутні мали змогу поставити запитання, на які лектор дав ґрунтовні відповіді.

Колектив кафедри вдячний Олегу Красносільському за змістовну лекцію та сподівається на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 25-05-2021
Читайте також:
Лайфхаки при створенні CV

29 січня здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» стали учасниками онлайн-майстер-класу «Як виділитися: лайфхаки для твого CV» від HR-еĸспертки «Бритіш Американ Тобакко Україна», директорки HR-агенції UGEN Анастасії Сичової. Це був інформативний вебінар, присвячений створенню якісного CV, який є важливим кроком для здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки при створенні CV 30 січня 2025

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності 21 лютого 2017

Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ із Технічного університету Молдови та Інституту садівництва і харчових технологій (Кишинеу, Молдова) успішно завершили науковий проект «InoBioProd», присвячений дослідженню та розробленню продукції з підвищеними біологічними властивостями із козячого молока. Колеги з Молд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати 17 січня 2019

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

4 квітня 2023 року працювала секція «Організація готельного та туристичного обслуговування» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Роботу секції відкрила завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 05 квітня 2023