Н У Х Т

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей

15 квітня 2025

«Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» – нові можливості для випускників технічних спеціальностей

Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Микола Якимчук і доцент Іван Миколів завітали до Вінницького фахового коледжу НУХТ. Під час візиту вони ознайомилися з матеріальною базою коледжу та зустрілися зі здобувачами технічного відділення. Йшлося про можливості продовження освіти в базовому університеті. Старшокурсникам було презентовано одну з найактуальніших технічних освітніх програм – «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з акцентом на практичному навчанні, цифрових технологіях і застосуванні інженерних рішень у харчовій галузі.

Студенти дізналися про сучасне обладнання університету, навчальні лабораторії, можливості працевлаштування ще під час навчання, стипендіальні програми та інші шляхи професійного розвитку.

Викладачі вдячні заступниці директора коледжу з навчально-методичної роботи Наталії Данильченко та завідувачу відділення Вадиму Скакуну за теплий прийом, а студентам – за активність під час зустрічі й сподіваються побачити багатьох уже незабаром серед здобувачів вищої освіти в НУХТ.

Опублікований: 15-04-2025
Читайте також:
Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите практичне заняття асистентки кафедри Катерини Грінінг на тему «Методика розрахунку пристроїв формоутворення рукава із полімерної плівки» з дисципліни «Технології та обладнання виготовлення упаковки» для здобувачів освіти групи ВП-3-6, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки викладання: практичне заняття асистентки кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2023

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі

Доцентки кафедри екології та екоменеджменту Оксана Ничик, Наталія Бублієнко та Ольга Тогачинська взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО «Прогресильні» – знаного в Україні об'єднання освітян, студентів і публічних управлінців. Лекції на теми «Дизайн-мислення для осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі 10 грудня 2024

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018