Н У Х Т

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи

10 червня 2019

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи

Кажуть, що справжніми студентами стають після успішного «закриття» першої сесії. Однак біотехнологи-першокурсники вважають інакше: «Студентами стають після вдалого захисту першої курсової роботи».

Безсонні ночі, хвилювання, місяці кропіткої праці над літературою – і ось: у спекотні літні дні першокурсники виступають із захистами курсових робіт із дисципліни «Біологія клітини» на тему «Морфолого-культуральні ознаки, екологія та практичне значення мікроорганізмів». Кожний студент досліджував певний вид мікроорганізмів: чи то бактерій, чи то грибів, чи то дріжджів.

Першокурсникам довелося пройти нелегкий шлях під час написання курсової роботи. Їм необхідно було знайти та опрацювати чималу кількість інформації і до того ж оформити її відповідним чином , навчитися коротко, але інформативно, представляти свою роботу слухачам. Гігабайти нової інформації, терабайти нових знань! І все це – у скарбничку майбутньої професії. Непогана інвестиція, чи не так? Крім цього, курсова робота повинна супроводжуватися ілюстративним матеріалом, за допомогою якого студенти навчаються чітко і зрозуміло показувати свої напрацювання у формі рисунків, таблиць і тез.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології може пишатися своїми першокурсниками! Вони вдало презентували свої роботи і ще, варто зазначити, досить добре відповідали на запитання викладачів і своїх одногрупників.

І зі слів першокурсників: «Згадуємо, як в останній вечір знову і знову перечитували курсову та знаходили «все нові помилки», бліді від хвилювання обличчя один одного перед захистом, але як тільки розпочали, то і паніка, і страх зникли. А уже через декілька годин настало довгоочікуване полегшення: ми успішно захистили свої курсові роботи, після чого вдало зняли стрес, з’ївши солоденького…».

Першокурсники висловлюють подяку своїм наставникам Вікторії Красінько та Тетяні Белемець, які допомагали їм у написанні курсових робіт та оцінювали здобуті знання й навички студентів.

Зичимо першокурсникам-біотехнологам подальших успіхів у своїх проектах і творчої наснаги!

Опублікований: 10-06-2019
Читайте також:
Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Вчаться весело учасники Movie Club

Вивчати іноземну мову, дивлячись фільм! Що може бути краще? Вивчення мови буде ефективним тоді, коли воно буде цікавим як для викладачів, так і для студентів. Реалізувати цю мету допомагає створений в минулому році при кафедрі іноземних мов професійного спрямування Movie Club. Фільми поєднують у собі задоволення та навчання, розповідаючи історію, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчаться весело учасники Movie Club 07 листопада 2019

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

За підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка кафедра мехатроніки та пакувальної техніки продовжує цикл спеціалізованих лекцій від закордонних і вітчизняних фахівців. Кафедра займається підготовкою спеціалістів інженерно-технічного напрямку. За понад 90 років своєї навчально-методич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні навчальні практики на SMART-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 17 листопада 2023

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню

Студенти кафедри маркетингу відвідали майстер-клас «Як працювати з віддаленими командами», що відбувся в залі Loft KWINHALL за сприяння IT-консалтингової компанії «QUBIT LABS». Метою заходу було донести до слухачів, як оптимально самоорганізовуватися та ефективно керувати працівниками за умови дистанційних видів роботи. Спікери запевняли, що не важ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи вчаться дистанційному управлінню 28 січня 2019