Н У Х Т

НУХТ на CHILL PRO KYIV 2024

15 лютого 2024

НУХТ на CHILL PRO KYIV 2024

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки активно бере участь у найбільшій події галузі штучного холоду – виставці промислового та комерційного холоду CHILL PRO KYIV 2024.

Фахівці кафедри запрошують всіх відвідати наш стенд . Науковці НУХТ відкриті до обговорення можливостей майбутньої співпраці та обміну ідеями. Приєднуйтеся до нас на CHILL PRO KYIV 2024 і відкрийте для себе нові горизонти у галузі штучного холоду та кліматичних систем!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У залі засідань ректорату відбулося урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року. Нагадаємо, серед переможців Конкурсу – здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 22 травня 2025

Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології»

Soft skills є обов'язковими навичками для спеціаліста будь-якої галузі. Особливості організації роботи як підприємств, так і наукових установ вимагають від співробітників вміння працювати у команді, яка є наразі основною формою організації роботи у сучасному світі. Отримати навички роботи у команді мають змогу здобувачі освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології» 16 жовтня 2023

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Студентське життя майбутніх маркетологів на кафедрі маркетингу ніколи не буває одноманітним. Дружний колектив кафедри завжди намагається знайти для них щось цікаве та підкинути нові ідеї для креативних започаткувань і просто приємного проведення часу. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами кафедри поринули у країну дитинства, чарівний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи 16 жовтня 2018

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

18-19 квітня в Києві відбувся XII Форум пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв, участь у якому взяли викладачі нашого університету – доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв 22 квітня 2024