Н У Х Т

Як в університеті День студента відзначали...

19 листопада 2024

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні!

Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з головних складових свята став благодійний ярмарок, ініційований студентською радою університету. Усі кошти, виручені за смаколики, приготовані нашими студентами, будуть спрямовані на допомогу військовим, які проходять реабілітацію в шпиталі міста Черкаси.

А у актовій залі університету на винуватців свята чекало багато щирих вітань, приємних сюрпризів і подарунків.

Тепло привітав здобувачів освіти ректор університету, професор Олександр Шевченко. Він зазначив, що студентство завжди було і залишається в авангарді усіх подій. Активність, патріотизм, мужність і прагнення змінювати світ на краще – притаманні молоді нашого університету, яка попри всі виклики сьогодення, гідно продовжує славні традиції нашого вишу. «Ми пишаємося вашими досягненнями у навчанні, спорті, творчості та громадській діяльності. Ви – справжнє натхненням для всіх нас і гордість НУХТ!» – наголосив ректор і вручив найкращим із кращих з нагоди свята почесні грамоти університету.

Неймовірні музичні вітання підготувала творча молодь усіх навчально-наукових інститутів і факультетів спільно з фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Наші вокалісти, як завжди, продемонстрували найрізноманітніший репертуар: звучали ліричні, жартівливі й авторські пісні та музичні композиції, а танцювальні колективи вражали вишуканою хореографією. На сцену виходили і вже досвідчені виконавці: Діана Милка, Юлія Лоєнко, Андрій Аріскін і Марія Бура, Ганна Левицька, Соломонія Редисюк, дует «Оренда», Артем Дем’яненко, Надія Магден, Діана Чернявська, і дебютанти: Софія Бородавка, Стефанія Третяк, Андрій Ярмоленко, Артем Панченко та Марія Ющенко.

Протягом концертної програми усі охочі могли взяти участь у вікторині на кращого знавця історії, сьогодення та символіки університету й отримати мерчі з авдентикою нашого вишу та додаткові бали з окремих дисциплін. Нагороди переможцям першого і другого туру вручив проректор з наукової роботи Сергій Токарчук.

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього незабутнього дня! Дякуємо ЗСУ за захист, щиро віримо в нашу Перемогу і бажаємо нашим здобувачам освіти легких сесій, нових відкриттів, цікавих зустрічей і невичерпного натхнення!

Опублікований: 19-11-2024
Читайте також:
Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету. Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо. Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ 22 травня 2020

Відкрита лекція доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів

8 листопада 2022 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» для студентів ІІІ курсу освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми  «Харчові технології та інженерія». Із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів 10 листопада 2022

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Розглядаємо нововведення: семінар-тренінг із аудиту систем менеджменту

Згідно з вимогами Закону про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів майже на всіх харчових підприємствах України впроваджені системи менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП), а на багатьох – інтегровані системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (СМЯіБХП) згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001:2008 та ДСТУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розглядаємо нововведення: семінар-тренінг із аудиту систем менеджменту 09 серпня 2019