Н У Х Т

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону

21 лютого 2017

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону

Завершенням навчальної практики для студентів ІІІ курсу спеціальності «Економіка підприємства» Свалявського технічного коледжу нашого університету стало практичне заняття на міні-пекарні ПП Фотул М. І. «ФОПЕК».

Міні-пекарня заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім'єю підприємців, що перейняли досвід чеських виробників хлібобулочної продукції. Вдало застосовуючи його на місцевому ринку, підприємство випускає широкий асортимент продукції.

Власник міні-пекарні познайомив студентів із основними засобами, виробничим процесом, технологічною схемою приготування хлібобулочних виробів.

У процесі практичного заняття між студентами та підприємцями зав’язалася цікава бесіда, у ході якої обговорювалися різні питання, в тому числі перспективи розвитку підприємства (введення макаронної лінії, розширення асортименту продукції та інше).

Студенти дійшли висновку, що дане підприємство справді є гордістю Свалявського району, відповідає всім критеріям сучасного виробництва та санітарно гігієнічним нормам, які є обов'язковими для підприємства харчової промисловості.

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст»

У рамках вивчення дисциплін «Етнічні кухні» і «Барна справа та організація роботи сомельє» здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали онлайн-лекторій від засновника виноробні «Колоніст» Івана Плачкова. Гостьовий лектор розповів про історію виникнення заводу, тонкощі виноробства, особливості еногастрономії. Родина Івана Вас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості еногастрономії від засновника виноробні «Колоніст» 23 березня 2021

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання. Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води 24 лютого 2021

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за скороченою програмою. Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до нього мали змогу приєдналися тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019