Н У Х Т

Як в університеті День студента відзначали...

19 november 2024

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні!

Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з головних складових свята став благодійний ярмарок, ініційований студентською радою університету. Усі кошти, виручені за смаколики, приготовані нашими студентами, будуть спрямовані на допомогу військовим, які проходять реабілітацію в шпиталі міста Черкаси.

А у актовій залі університету на винуватців свята чекало багато щирих вітань, приємних сюрпризів і подарунків.

Тепло привітав здобувачів освіти ректор університету, професор Олександр Шевченко. Він зазначив, що студентство завжди було і залишається в авангарді усіх подій. Активність, патріотизм, мужність і прагнення змінювати світ на краще – притаманні молоді нашого університету, яка попри всі виклики сьогодення, гідно продовжує славні традиції нашого вишу. «Ми пишаємося вашими досягненнями у навчанні, спорті, творчості та громадській діяльності. Ви – справжнє натхненням для всіх нас і гордість НУХТ!» – наголосив ректор і вручив найкращим із кращих з нагоди свята почесні грамоти університету.

Неймовірні музичні вітання підготувала творча молодь усіх навчально-наукових інститутів і факультетів спільно з фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Наші вокалісти, як завжди, продемонстрували найрізноманітніший репертуар: звучали ліричні, жартівливі й авторські пісні та музичні композиції, а танцювальні колективи вражали вишуканою хореографією. На сцену виходили і вже досвідчені виконавці: Діана Милка, Юлія Лоєнко, Андрій Аріскін і Марія Бура, Ганна Левицька, Соломонія Редисюк, дует «Оренда», Артем Дем’яненко, Надія Магден, Діана Чернявська, і дебютанти: Софія Бородавка, Стефанія Третяк, Андрій Ярмоленко, Артем Панченко та Марія Ющенко.

Протягом концертної програми усі охочі могли взяти участь у вікторині на кращого знавця історії, сьогодення та символіки університету й отримати мерчі з авдентикою нашого вишу та додаткові бали з окремих дисциплін. Нагороди переможцям першого і другого туру вручив проректор з наукової роботи Сергій Токарчук.

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього незабутнього дня! Дякуємо ЗСУ за захист, щиро віримо в нашу Перемогу і бажаємо нашим здобувачам освіти легких сесій, нових відкриттів, цікавих зустрічей і невичерпного натхнення!

Published on: 19-11-2024
Read also:
На книжкову поличку крафтовиків

Видання нової навчальної літератури є важливим чинником для системної теоретичної і практичної підготовки здобувачів освіти і одним із головних пріоритетів у діяльності викладачів і науковців нашого університету, які мають за мету забезпечення необхідних інструментів і методів ефективного проведення навчального процесу в сучасному освітньому просто...

READ YOURSELF

На книжкову поличку крафтовиків 01 april 2024

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 april 2019

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

2 червня 2025 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з докторкою Гретою Адамчик (Жешувський університет, Польща) організовано та проведено зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Зустріч була присвячена обговоренню участі здобувачів освіти...

READ YOURSELF

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів 03 june 2025

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак»

Для студентів кафедри біотехнології та мікробіології настав час, коли реактори та трубопроводи, які вони щойно креслили на апаратурній схемі до курсового проекту, постають наяву. Час, коли все упорядковується в голові та стає на своє місце – технологічна та переддипломна практика. Оксані Росик, Катерині Солошенко, Максиму Танані, Віталію Гриненку ...

READ YOURSELF

Теоретичні знання практичними навичками закріплюють студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак» 23 january 2019