Н У Х Т

Як в університеті День студента відзначали...

19 november 2024

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні!

Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з головних складових свята став благодійний ярмарок, ініційований студентською радою університету. Усі кошти, виручені за смаколики, приготовані нашими студентами, будуть спрямовані на допомогу військовим, які проходять реабілітацію в шпиталі міста Черкаси.

А у актовій залі університету на винуватців свята чекало багато щирих вітань, приємних сюрпризів і подарунків.

Тепло привітав здобувачів освіти ректор університету, професор Олександр Шевченко. Він зазначив, що студентство завжди було і залишається в авангарді усіх подій. Активність, патріотизм, мужність і прагнення змінювати світ на краще – притаманні молоді нашого університету, яка попри всі виклики сьогодення, гідно продовжує славні традиції нашого вишу. «Ми пишаємося вашими досягненнями у навчанні, спорті, творчості та громадській діяльності. Ви – справжнє натхненням для всіх нас і гордість НУХТ!» – наголосив ректор і вручив найкращим із кращих з нагоди свята почесні грамоти університету.

Неймовірні музичні вітання підготувала творча молодь усіх навчально-наукових інститутів і факультетів спільно з фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Наші вокалісти, як завжди, продемонстрували найрізноманітніший репертуар: звучали ліричні, жартівливі й авторські пісні та музичні композиції, а танцювальні колективи вражали вишуканою хореографією. На сцену виходили і вже досвідчені виконавці: Діана Милка, Юлія Лоєнко, Андрій Аріскін і Марія Бура, Ганна Левицька, Соломонія Редисюк, дует «Оренда», Артем Дем’яненко, Надія Магден, Діана Чернявська, і дебютанти: Софія Бородавка, Стефанія Третяк, Андрій Ярмоленко, Артем Панченко та Марія Ющенко.

Протягом концертної програми усі охочі могли взяти участь у вікторині на кращого знавця історії, сьогодення та символіки університету й отримати мерчі з авдентикою нашого вишу та додаткові бали з окремих дисциплін. Нагороди переможцям першого і другого туру вручив проректор з наукової роботи Сергій Токарчук.

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації цього незабутнього дня! Дякуємо ЗСУ за захист, щиро віримо в нашу Перемогу і бажаємо нашим здобувачам освіти легких сесій, нових відкриттів, цікавих зустрічей і невичерпного натхнення!

Published on: 19-11-2024
Read also:
Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

23 вересня відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Проведення заходу ініціював колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з об’єднанням «Укрхлібпром», Всеукраїнською асоціацією пекарів, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «АССО І...

READ YOURSELF

Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 24 september 2025

Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році

За підсумками проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2022-2023 навчальному році та з метою підтримки обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання прийнято рішення про відзначення здобувачів освіти та їх наукових керівників. На підставі протоколів конк...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році 15 june 2023

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі кон...

READ YOURSELF

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 16 april 2019

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025