Н У Х Т

Несподівану платформу для комунікацій відкрили здобувачі освіти кафедри маркетингу

20 жовтня 2025

Несподівану платформу для комунікацій відкрили здобувачі освіти кафедри маркетингу

На кафедрі маркетингу відбулася гостьова лекція «Музей як платформа комунікацій: кейси, сенси, креатив», яку прочитала випускниця НУХТ, а нині успішна smm-спеціалістка, копірайтерка, що працює у Національному музеї Революції Гідності (Музеї Майдану) Юлія Лапутько.

Здобувачі освітніх програм «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» дізналися, як сьогодні музей перетворюється на медіа, працює з цінностями і створює комунікації, що резонують із суспільством. Юлія Лапутько навела реальні приклади з роботи команди Музею Майдану – від подій до digital-контенту.

У наш час, коли актуальним є збереження пам’яті про героїв, які віддали життя за Українську державу, комунікаційна робота Національного музею Революції Гідності стає цікавим і надихаючим прикладом успіху, реалізації активного, креативного підходу до взаємодії з аудиторією, формування сучасного іміджу установи серед молоді. Тож зустріч із Юлією Лапутько стала корисною для здобувачів освіти різних курсів, більше того, вони отримали нагоду долучитися до комунікаційної роботи музею на запрошення спікерки й набути новий цінний професійний досвід.

Опублікований: 20-10-2025
Читайте також:
Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності

Викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, асистент Валентин Туфекчі продовжує свій шлях до професійного росту і розвитку. Недавно він успішно завершив онлайн-навчання на платформі Coursera і отримав сертифікат з курсу «University Teaching» від The University of Hong Kong. Цей курс не тільки розширив знання в галузі університетської викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності 05 лютого 2024

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві

У ці дні увага всього світу прикута до трагічних подій в Україні. Свій внесок в інформування світової спільноти про правдиву картину російської агресії у нашій столиці зробила й здобувачка освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету з Киргизстану Гульдана Тологонова. Вона разом із рештою киргизстанців у Києві стала ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія порятунку: наша здобувачка з Киргизстану розповіла про пережитий жах бомбардувань та обстрілів у Києві 22 березня 2022