Н У Х Т

На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину

02 вересня 2020

На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентноздатність випускників на ринку праці. Тому, навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розпочали технологічну та виробничу практику на провідних підприємствах галузі.

1 вересня 2020 року доценти кафедри, керівники практики від університету Ірина Гойко та Наталія Стеценко відвідали Філію ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», де проходитимуть практику п’ять здобувачів. Зустріч із адміністрацією була плідною та корисною, оскільки вдалося обговорити питання, пов’язані з особливостями організації практичної підготовки здобувачів в умовах адаптивного карантину.

Крім того, наші викладачі скористалися нагодою і провели профорієнтаційну роботу. Вони розповіли про університет та передали на підприємство рекламні матеріали, в яких детально висвітлюється інформація про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ та університеті в цілому, форми навчання, а також розповіли про підготовку до здачі ЗНО і вступу до закладів вищої освіти, яку забезпечує підготовче відділення університету.

Колектив кафедри щиро вдячний адміністрації Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» за розуміння, співпрацю та готовність до пошуку нових форм забезпечення практичної підготовки майбутніх фахівців!

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Зустріч доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Шамраївського навчально-виховного комплексу

1 травня 2024 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Шамраївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», де поспілкувалася з учнями 9-11-х класів. Учні отримали інформацію про структурні підрозділи університету, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Шамраївського навчально-виховного комплексу 03 травня 2024

Розпочав роботу літній англомовний кампус НУХТ

Наш університет другий рік поспіль приймає у себе американських гостей для викладання у літньому англомовному кампусі, організованому за ініціативи колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цього року до нас завітали сім «послів English native language»: Dean, Jane, Claire, Andy Johnson, Annie Dunn, Maya McLane, Meilynne McKe...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочав роботу літній англомовний кампус НУХТ 09 липня 2018

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець відвідали Коледж ресторанного господарства, де зустрілися зі студентами, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». Наголошуючи на необхідності оде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч наших викладачів зі студентами київського коледжу 05 лютого 2020

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання

Указом Президента України запроваджена Загальнонаціональна хвилина мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих захисників і захисниць. 1-го жовтня, у День захисників і захисниць України та День українського козацтва. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання 02 жовтня 2024