Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентноздатність випускників на ринку праці. Тому, навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розпочали технологічну та виробничу практику на провідних підприємствах галузі.
1 вересня 2020 року доценти кафедри, керівники практики від університету Ірина Гойко та Наталія Стеценко відвідали Філію ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», де проходитимуть практику п’ять здобувачів. Зустріч із адміністрацією була плідною та корисною, оскільки вдалося обговорити питання, пов’язані з особливостями організації практичної підготовки здобувачів в умовах адаптивного карантину.
Крім того, наші викладачі скористалися нагодою і провели профорієнтаційну роботу. Вони розповіли про університет та передали на підприємство рекламні матеріали, в яких детально висвітлюється інформація про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ та університеті в цілому, форми навчання, а також розповіли про підготовку до здачі ЗНО і вступу до закладів вищої освіти, яку забезпечує підготовче відділення університету.
Колектив кафедри щиро вдячний адміністрації Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» за розуміння, співпрацю та готовність до пошуку нових форм забезпечення практичної підготовки майбутніх фахівців!