Н У Х Т

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 вересня 2024

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Випускова кафедра готельно-ресторанної справи організовує знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з діяльністю кращих вітчизняних готельних підприємств.

Цьогоріч своє знайомство з національним готельним господарством вони розпочали з мережі Optima Hotels&Resorts. Це найбільша в Україні готельно-ресторанна компанія, що об’єднує три- та чотирьохзіркові готелі, має чітку систему стандартів бренду та корпоративної культури, надійні алгоритми ведення бізнесу та показує хороші фінансові результати навіть у воєнний час.

Студенти академічних груп ГС-1-5, ГС-1-8 і ГС-1-9а разом зі своїми наставниками Олександром Люлькою, Оленою Тищенко та Інгою Дочинець побували на екскурсії в готелі «Раціотель Київ».

Гостей гостинно зустріла та познайомила з діяльністю готельного підприємства заступниця керівника навчального центру Optima Hotels&Resorts Олена Ліфіренко.

Засіб розміщення знаходиться в центрі міста Києва, до послуг гостей 78 сучасних номерів європейського рівня категорій «Класик», «Стандарт», «Суперіор». Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з інфраструктурою готелю, зокрема з номерним фондом, конференц-залами, закладами харчування, лобі-баром і панорамним рестораном на останньому поверсі.

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Професійне зростання викладачів

Доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Болотіна та Ольга Кириченко пройшли міжнародне стажування в Краківському економічному університеті (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи навчання». Викладачки ознайомилася з особливостями європейської та польської системи вищої освіти та науки, з новими та інноваційними методами навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання викладачів 10 листопада 2023

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко. Здобувачі відвідали хлібопекарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством 28 квітня 2023

Майбутні доктори філософії з біотехнології вчаться у кращих!

Тільки почався навчальний рік в аспірантурі, а майбутні доктори філософії вже долучилися до найцікавішої гостьової лекції «Культура клітин, як інструмент для наукових досліджень та практичного використання», організованої для здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю в рамках програми Еразмус+. Лектор – к.б.н., провідний науковий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії з біотехнології вчаться у кращих! 06 жовтня 2021