У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський.
Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «Салат», «Перша страва», «Основна страва» та «Страва від шефа», які судді оцінювали за показниками смак/якість, презентація та чистота під час приготування страви.
Наш студент зайняв ІІ місце у номінації «Перша страва», запропонувавши вибагливому журі вишукану страву – крем-суп із молодої кукурудзи зі свіжими білими грибами і лисичками. Під час нагородження Олегу вручили кубок «Срібна ложка».
Вітаємо нашого студента з черговою перемогою і бажаємо нових кулінарних тріумфів!