Н У Х Т

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

26 лютого 2020

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

25 лютого 2020 року відбулося засідання профкому за участю голови Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ Володимира Ярового.

У порядку денному були питання: про погодження положень з організації і проведення виборів ректора НУХТ; обговорення та затвердження планів роботи комісій профкому та плану роботи профкому  ППО НУХТ на 2020 рік; прийняття кошторису ППО НУХТ на 2020рік; різне.

Засідання розпочалося з представлення положень щодо виборів ректора НУХТ. Усі документи були презентовані головою Оргкомітету, першим проректором Володимиром Яровим, який окреслив всі питання, пов’язані з організацією та проведенням виборів, детально розповів про кожний документ. Члени профкому підтримали Оргкомітет і проголосували за погодження положень.

Далі всі голови комісій представили свої плани на 2020 рік, відповіли на питання членів профкому та внесли корективи, запропоновані членами профкому. Всі плани комісій були погоджені та зведені в план роботи профкому 2020, який розміщено в публічній інформації профкому.

Бухгалтер профкому Ольга Щербина представила кошторис на 2020 рік, який також був розглянутий, обговорений і затверджений (кошторис розміщений у розділі «Публічна інформація профкому НУХТ»).

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів

У продовження співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут» в Україні за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася онлайн-лекція на тему «Як обирати серцем в часи всесвітньої невизначеності». Лекторами виступили тренерка медитації «Heartfulness», енергопрактикиня, РhD, доцентка Ольга Васянович та ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики відновлення внутрішньої рівноваги для наших здобувачів і викладачів 10 червня 2025

Здорове харчування – принцип життя

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Зернові та бобові. Їх використання в аюрведі», яку прочитала професорка Наталія Фролова з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції». На початку заняття викладачка продемонструвала здобувачам освіти завдання для самостійного опрацювання додатк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування – принцип життя 24 жовтня 2023

Ефективний зв’язок науки і виробництва

Підтримання постійного ефективного зв’язку науки і виробництва – необхідна умова розвитку будь-якої галузі. Розуміючи це, Департамент економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації організував ряд круглих столів «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями» для всіх зацікавлених сторін. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективний зв’язок науки і виробництва 01 лютого 2021

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах

Міністерство освіти і науки розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах. Документ передбачає організацію мовних курсів та інтенсивів, володіння англійською мовою на рівні не менш як В1 стане обов’язковою умовою для вступу, В2 – для випуску, частину профільних дисциплін пропонують зробити англомовними та проводити рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах 15 липня 2019