Н У Х Т

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

26 лютого 2020

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

25 лютого 2020 року відбулося засідання профкому за участю голови Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ Володимира Ярового.

У порядку денному були питання: про погодження положень з організації і проведення виборів ректора НУХТ; обговорення та затвердження планів роботи комісій профкому та плану роботи профкому  ППО НУХТ на 2020 рік; прийняття кошторису ППО НУХТ на 2020рік; різне.

Засідання розпочалося з представлення положень щодо виборів ректора НУХТ. Усі документи були презентовані головою Оргкомітету, першим проректором Володимиром Яровим, який окреслив всі питання, пов’язані з організацією та проведенням виборів, детально розповів про кожний документ. Члени профкому підтримали Оргкомітет і проголосували за погодження положень.

Далі всі голови комісій представили свої плани на 2020 рік, відповіли на питання членів профкому та внесли корективи, запропоновані членами профкому. Всі плани комісій були погоджені та зведені в план роботи профкому 2020, який розміщено в публічній інформації профкому.

Бухгалтер профкому Ольга Щербина представила кошторис на 2020 рік, який також був розглянутий, обговорений і затверджений (кошторис розміщений у розділі «Публічна інформація профкому НУХТ»).

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day

16 жовтня 2019 року викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова та група ГС-1-9А провели захід, присвячений  Міжнародному дню їжі (World Food Day). Студенти приготували розповіді про кухні різних країн світу, серед яких були італійська, корейська, німецька, французька, грузинська, японська та, звичайно ж, українська. Всі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні спеціалісти готельно-ресторанної справи відзначили World Food Day 18 жовтня 2019

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався активно і насичено – викладачі взяли участь у конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», що відбулася 9 вересня 2021 року за сприяння компанії «МаркоПАК», асоціації «Укркондпром» та компанії «ІТАК». У рамках роботи конференції були розглянуті тенден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку 10 вересня 2021

На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Студенти групи ОП-3-7 разом зі своєю кураторкою Світланою Камінською відвідали Науково-технічну бібліотеку університету для ознайомлення з можливостями використання електронного каталогу бібліотеки у навчальному процесі. Ця ініціатива була організована з метою сприяння здобувачам освіти у покращенні їхніх навчальних навичок й доступу до літературни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар «Використання електронного каталогу бібліотеки в навчальному процесі» для здобувачів кафедри технології оздоровчих продуктів 16 жовтня 2023