Н У Х Т

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

26 лютого 2020

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

25 лютого 2020 року відбулося засідання профкому за участю голови Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ Володимира Ярового.

У порядку денному були питання: про погодження положень з організації і проведення виборів ректора НУХТ; обговорення та затвердження планів роботи комісій профкому та плану роботи профкому  ППО НУХТ на 2020 рік; прийняття кошторису ППО НУХТ на 2020рік; різне.

Засідання розпочалося з представлення положень щодо виборів ректора НУХТ. Усі документи були презентовані головою Оргкомітету, першим проректором Володимиром Яровим, який окреслив всі питання, пов’язані з організацією та проведенням виборів, детально розповів про кожний документ. Члени профкому підтримали Оргкомітет і проголосували за погодження положень.

Далі всі голови комісій представили свої плани на 2020 рік, відповіли на питання членів профкому та внесли корективи, запропоновані членами профкому. Всі плани комісій були погоджені та зведені в план роботи профкому 2020, який розміщено в публічній інформації профкому.

Бухгалтер профкому Ольга Щербина представила кошторис на 2020 рік, який також був розглянутий, обговорений і затверджений (кошторис розміщений у розділі «Публічна інформація профкому НУХТ»).

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна»

Програмою підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», передбачено вивчення дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів». У рамках вивчення дисципліни відбулася лекція головного технолога компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна» 20 березня 2023

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 01 жовтня 2020

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 20 січня по 16 лютого 2025 р. другокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти приходили виробничу практику у засобах розміщення, а захист звітів з практики відбувся з використанням технологій дистанційного навчання. Здобувачі освіти були направлені до провідних готельних підприємств м. Києва і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах 26 лютого 2025