Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчаються за спорідненим напрямом підготовки «Виробництво і переробка продукції тваринництва».
Із метою стимулювання до продовження навчання випускниками цього коледжу в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакалавр» викладач детально розповів про історію і традиції нашого вишу, усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами НУХТ.
Майбутні випускники коледжу більше дізналися про наш навчальний заклад, зокрема цьогорічні умови вступу, організацію та особливості навчального процесу і проходження практики, умови проживання в гуртожитку та студентське самоврядування, дозвілля і спорт, перспективи працевлаштування та багато інших переваг столичного життя.
Завершилася зустріч побажаннями успішного завершення навчання та вдячністю завідувачу технологічного відділення Володимиру Синьогубу за надану можливість проведення профорієнтації та налагодження співпраці між навчальними закладами.