Н У Х Т

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

31 січня 2019

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів налагодили співпрацю з Іллінецьким державним аграрним коледжем

Згідно з планом профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 30 січня доцент Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів студентам Іллінецького державного аграрного коледжу, які навчаються за спорідненим напрямом підготовки «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

Із метою стимулювання до продовження навчання випускниками цього коледжу в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакалавр» викладач детально розповів про історію і традиції нашого вишу, усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами НУХТ.

Майбутні випускники коледжу більше дізналися про наш навчальний заклад, зокрема цьогорічні умови вступу, організацію та особливості навчального процесу і проходження практики, умови проживання в гуртожитку та студентське самоврядування, дозвілля і спорт, перспективи працевлаштування та багато інших переваг столичного життя.

Завершилася зустріч побажаннями успішного завершення навчання та вдячністю завідувачу технологічного відділення Володимиру Синьогубу за надану можливість проведення профорієнтації та налагодження співпраці між навчальними закладами.

Опублікований: 31-01-2019
Читайте також:
Корисний для викладання досвід отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Довгоочікувана подія зібрала у Києві кращих фахівців, експертів, новаторів і розробників інноваційних технологій навчання англійській мові 9-10 листопада – «Вища освіта: 2-й Міжнародний Форум для фахівців англійської мови». Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування долучився до цього заходу, адже це нагода ознайомитися зі сучасними т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний для викладання досвід отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 12 листопада 2018

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції

Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод ПрАТ «Укрпиво» провела щорічний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного. Цього року, не зважаючи на карантинні заходи, був наймасштабніший конкурс за кількістю поданих зразків продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції 27 серпня 2020

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки»

19-20 квітня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки», організована кафедрою технології цукру та підготовки води за сприяння Міністерства освіти і науки України, Асоціації виробників мінеральних та питних вод України. Наука та освіта є важливим прі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки» 20 квітня 2018