Н У Х Т

Науковці університету презентували свої здобутки на DSMIE-2018

19 червня 2018

Науковці університету презентували свої здобутки на DSMIE-2018

12-15 червня 2018 року в м. Суми працювала Міжнародна конференція «Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange» (DSMIE-2018) – захід, де зустрілися вчені, представники промисловості та освіти для обміну результатами досліджень і обговорення думок, встановлення нових ділових контактів, виявлення нових можливостей співпраці, пошуку сфер впровадження своїх інновацій та об'єднання зусиль для вирішення спільних проектів у галузях Manufacturing Engineering, Mechianical Engineering, Chemical Engineering.

Конференція була організована факультетом технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету у співпраці з Технічним університетом м. Кошице (Словацька Республіка), Технологічним університетом м. Кельце (Польща), Університетом Західної Чехії (Чехія), Асоціацією сприяння інноваційним технологіям виробництва (Хорватія).

Серед особливостей конференції: запрошені спікери з Польщі, Чехії, Словаччини, України; англомовні доповіді/презентації, постерна сесія, виставка досягнень промислових компаній; програмний комітет представлений вченими з 32 університетів, 17 країн світу; повнотекстові статті опубліковані у виданні Springer Lecture Notes in Mechanical Engineering, індексованому базою даних Scopus; кращі доповіді, представлені на конференції, рекомендовані для підготовки розширених версій статті з подальшою публікацією в спеціальних випусках журналів видання De Gruyter: Management and Production Engineering Review (Scopus, Web of Science) і Archives of Mechanical Technology and Materials.

Професор кафедри процесів і апаратів харчових виробництв нашого університету Володимир Зав’ялов очолив  роботу секції «Chemical Engineering», де були представлені 8 доповідей.

Загалом же на DSMIE-2018 була подана 91 доповідь із 14 країн світу. Після ретельного рецензування редакційна колегія DSMIE-2018 прийняла роботи, написані авторами з 11 країн.

Науковці кафедр процесів і апаратів харчових виробництв та експертизи харчових продуктів НУХТ Володимир Зав’ялов, Тарас Мисюра, Наталія Попова, Юлія Запорожець і Вадим Деканський представили доповідь «Investigation of Hydrodynamics During Continuous Vibroextraction in a Liquid–Solid Body System», повнотекстова стаття якої також опублікована у виданні Springer Lecture Notes in Mechanical Engineering. Доповідь наших вчених викликала зацікавленість і активне обговорення присутніх.

Участь у конференції такого рівня – прекрасна можливість презентувати свої досягнення, прорекламувати розроблені науково-технічні рішення і встановити нові контакти.

Опублікований: 19-06-2018
Читайте також:
Акредитація спеціальності

22 січня 2018 року у Вінницькому коледжі НУХТ відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №028-А від 10.01.2018 р. «Про проведення акредитаційної експертизи» розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі: голови комісії – декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції аграрно-пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитація спеціальності 23 січня 2018

Звуки Чорнобиля…

Доцентка Людмила Приблуда в рамках заходів, які кафедра гуманітарних дисциплін проводить у режимі онлайн до вшанування 35-х роковин від дня Чорнобильської катастрофи, провела креативний захід «Звуки Чорнобиля» для здобувачів освіти різних факультетів та інститутів. Здобувачі мали змогу подивитися кліпи українських виконавців, зняті в Чорнобильські...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звуки Чорнобиля… 29 квітня 2021

Сучасні підходи у розробленні упаковки

На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», на яких випускники представили чудові оригінальні дизайни упаковки. Здавалося б, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи у розробленні упаковки 24 червня 2020

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017