Н У Х Т

Все про майбутню спеціальність

01 лютого 2018

Все про майбутню спеціальність

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів продовжується ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На зборах були розглянуті питання організації проведення практики, виконання її програми, вимоги до складання звіту, проведений інструктаж із правил техніки безпеки і поведінки під час проїзду на підприємство та безпосередньо на підприємстві. Студенти груп ТІ ІІ-3 та ТІ ІІ-4 отримали цікаву інформацію про майбутню спеціальність, перспективи працевлаштування, загальний стан м'ясопереробної галузі харчової промисловості та переглянули навчальний відеоматеріал.

Разом із керівниками практики Іриною Кишенько та Оксаною Москалюк студенти познайомились із виробничими умовами торговельної мережі «АШАН», яка є найбільшою торговельною мережею в Україні, що стрімко нарощує свої потужності (в Україні функціонують понад 10 гіпермаркетів).

Менеджери м’ясних відділів наочно познайомили студентів із основними технологічними особливостями розділення туш і напівтуш, обвалюванням і жилуванням м’яса, особливостями виготовлення м'ясних напівфабрикатів, перероблення риби, зберігання і реалізації м'ясних та рибних продуктів.

Після ознайомлення з виробництвом, спеціалісти м’ясної галузі відповіли на запитання студентів та розповіли про можливості майбутнього працевлаштування.

Опублікований: 01-02-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи. Спікери – заступник ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності 10 жовтня 2022

Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів». З особливостями органічного виробництва, сертифікацією...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконавчий директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 вересня 2019

Підписано договір про співпрацю з Українсько-Китайським центром розвитку культури та освіти

13 лютого 2018 року ректор університету, професор Анатолій Українець і генеральний директор Українсько-Китайського центру розвитку культури та освіти Вей Лімін підписали Договір про співпрацю з метою розвитку та розширення міжнародного співробітництва. Співпраця з Центром відкриває можливість для університету налагодити співпрацю з університетами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано договір про співпрацю з Українсько-Китайським центром розвитку культури та освіти 14 лютого 2018

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

В умовах карантинних обмежень важливою для магістрантів є можливість дистанційного навчання і підготовки до виконання магістерської роботи. Зокрема, проведення інформаційного пошуку за темою наукових досліджень. Науково-технічна бібліотека НУХТ має значну кількість ресурсів, працювати з якими можна через Інтернет. Про особливості їх використання м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості використання онлайн-ресурсів бібліотеки НУХТ дізналися магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 жовтня 2020