Н У Х Т

Все про майбутню спеціальність

01 лютого 2018

Все про майбутню спеціальність

Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів продовжується ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На зборах були розглянуті питання організації проведення практики, виконання її програми, вимоги до складання звіту, проведений інструктаж із правил техніки безпеки і поведінки під час проїзду на підприємство та безпосередньо на підприємстві. Студенти груп ТІ ІІ-3 та ТІ ІІ-4 отримали цікаву інформацію про майбутню спеціальність, перспективи працевлаштування, загальний стан м'ясопереробної галузі харчової промисловості та переглянули навчальний відеоматеріал.

Разом із керівниками практики Іриною Кишенько та Оксаною Москалюк студенти познайомились із виробничими умовами торговельної мережі «АШАН», яка є найбільшою торговельною мережею в Україні, що стрімко нарощує свої потужності (в Україні функціонують понад 10 гіпермаркетів).

Менеджери м’ясних відділів наочно познайомили студентів із основними технологічними особливостями розділення туш і напівтуш, обвалюванням і жилуванням м’яса, особливостями виготовлення м'ясних напівфабрикатів, перероблення риби, зберігання і реалізації м'ясних та рибних продуктів.

Після ознайомлення з виробництвом, спеціалісти м’ясної галузі відповіли на запитання студентів та розповіли про можливості майбутнього працевлаштування.

Опублікований: 01-02-2018
Читайте також:
Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech»

22 квітня в рамках дисципліни «Молекулярна біотехнологія» для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відбулася гостьова лекція «Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики» від провідного фахівця напряму агрогеноміки компанії «BioLabTech» Вадима Копича. Лекція відбулась у формі дискусії, а фахівець у доступній фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Полімеразна ланцюгова реакція: від теорії до практики на лекції фахівця компанії «BioLabTech» 23 квітня 2019

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії. Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні 31 травня 2019

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне…

6 грудня 2023 р. відбулося друге онлайн-засідання Міжнародної Зимової Школи Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація». Цього дня говорили про Європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+. Спікери –  доцентка кафедри екології та екоменеджменту нашого університету, координаторка проєктів Жана Моне JM RE та JM REW...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий день Міжнародної Зимової Школи Жана Моне… 07 грудня 2023

Наші викладачі працюватимуть над підвищенням енергоефективності систем кліматизації АТ «АНТОНОВ»

7 жовтня 2024 р. на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завітали колеги з АТ «АНТОНОВ». Предметом візиту начальника відділу енергозбереження та енергоефективності Віталія Головченка та його колеги Андрія Костіна було обговорення співпраці між кафедрою та АТ «АНТОНО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі працюватимуть над підвищенням енергоефективності систем кліматизації АТ «АНТОНОВ» 11 жовтня 2024