Н У Х Т

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка

27 травня 2024

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка

Напередодні дня Києва здобувачі групи ХЕ-1-7 разом із кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали ботанічний сад ім. М.М. Гришка.

Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка – це не тільки ботанічний сад із неймовірною кількістю прекрасних рослин, а й науково-дослідна установа для проєктування і створення нових ботанічних садів і парків, розробклення наукових основ охорони біорізноманіття, озеленення та фітодизайну підприємств і організацій, а також інших напрямків теоретичної та прикладної ботаніки.

Ботанічний сад входить до природно-заповідного фонду України та є об'єктом комплексної охорони, належить до земель природного та історико-культурного призначення, які охороняються як національне надбання держави. Парк – пам'ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення.

Після важкого і насиченого навчального тижня здобувачі з радістю відвідали ботсад, влаштували невеликий пікнік на природі, де насолодились тишею і спокоєм. А родзинкою прогулянки стала галявина з прекрасними півоніями різних кольорів і відтінків і фантастичним запахом, які так і вабили всіх зупинитися і помилуватися цією красою.

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання

2 лютого 2023 року відбулося чергове засідання Профкому співробітників НУХТ. Згідно з порядком денним були заслухані, обговорені та затверджені звіти голів комісій Профкому: Світлани Скоморохової, Лариси Карташової, Ярослава Смітюха, Олени Подобій, Тетяни Янюк та Оксани Топчій. Далі розглянули і схвалили плани роботи всіх комісій Профкому та план ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ розглянув фінансові питання 09 лютого 2023

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих

Найкращими виходять лекції, в які викладач вкладає не лише актуальні науково-дослідні досягнення, високий рівень професіоналізму, аналіз сучасного бачення проблеми, а й власний досвід – вкотре пересвідчилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і здобувачі освіти спеціальності «Туризм». Адже саме такою виявилася лекція професора ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих 06 грудня 2021

Інноваційні технології харчової промисловості: викладачі підвищують кваліфікацію

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова, доцентки Ірина Корецька, Людмила Мамченко, Аліна Наконечна, Олена Павлюченко, Ірина Силка, старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко пройшли підвищення кваліфікації обсягом 60 годин (2 кредити ECST) за програмою «NoveFood-2024», темою «Інноваці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології харчової промисловості: викладачі підвищують кваліфікацію 12 грудня 2024

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу пам’яті А.І. Шамшуріна. Розіграш цього кубку є традиційним і проводиться щорічно в день зустрічі випускників коледжу. Захід був відкритий товариською зустріччю збірних команд дівчат «Сміла» (Смілянський коледж харчових технологій) та «Астра» (Черкаський політехніч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася першість міста з волейболу 12 червня 2018