Н У Х Т

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка

27 травня 2024

Першокурсники відкривають неймовірну красу ботанічного саду ім. М.М. Гришка

Напередодні дня Києва здобувачі групи ХЕ-1-7 разом із кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали ботанічний сад ім. М.М. Гришка.

Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка – це не тільки ботанічний сад із неймовірною кількістю прекрасних рослин, а й науково-дослідна установа для проєктування і створення нових ботанічних садів і парків, розробклення наукових основ охорони біорізноманіття, озеленення та фітодизайну підприємств і організацій, а також інших напрямків теоретичної та прикладної ботаніки.

Ботанічний сад входить до природно-заповідного фонду України та є об'єктом комплексної охорони, належить до земель природного та історико-культурного призначення, які охороняються як національне надбання держави. Парк – пам'ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення.

Після важкого і насиченого навчального тижня здобувачі з радістю відвідали ботсад, влаштували невеликий пікнік на природі, де насолодились тишею і спокоєм. А родзинкою прогулянки стала галявина з прекрасними півоніями різних кольорів і відтінків і фантастичним запахом, які так і вабили всіх зупинитися і помилуватися цією красою.

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 вересня 2022

Книжкова поличка студента

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Валерій Мирончук, Дмитро Люлька, Оксана Єщенко і Олександра Свідерська випустили навчальний посібник «Монтаж та технічний сервіс обладнання». У виданні наведена низка практичних робіт для розв'я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка студента 09 січня 2018

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів

10 квітня старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Ульяна Кузьмик і асистент кафедри Ігор Устименко разом зі студентами групи МО-4-19ск відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP». У рамках міжнародного заходу студенти-бакалаври ознайомилися з експозиціями 250 компаній, на яких були представлені: м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На міжнародному форумі поглибили свої знання бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів 11 квітня 2019