Н У Х Т

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 листопада 2019

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна.

У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала технологію виробництва пюре з горобини та журавлини в умовах кондитерської фабрики та довела доцільність його використання у білково-збивному кремі. Запропоновані автором технології дають можливість не лише уникнути використання в кремі синтетичних барвників та ароматизаторів, а й консервантів, завдяки високому вмісту в ягодах флавоноїдів, каротиноїдів та органічних кислот.

На попередньому захисті, крім викладачів та аспірантів кафедри, були присутні декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, завідувач кафедри технології зберігання та переробки зерна Олег Шаповаленко та професор цієї ж кафедри Ігор Гапонюк.

Аспірантка гідно представила результати досліджень за темою дисертаційної роботи та відповіла на всі запитання.

Позитивний відгук на дисертаційну роботу надала професор Антонелла Дорохович, яка відзначила актуальність теми, практичне значення запропонованих технологій і висловила зауваження й побажання щодо наведених результатів досліджень. Із позитивними відгуками та побажаннями також виступили рецензенти, професор Юлія Камбулова та доцент Олена Кохан.

За результатами відкритого голосування дисертаційна робота допущена до розгляду у спеціалізованій вченій раді.

Опублікований: 13-11-2019
Читайте також:
Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 07 вересня 2022

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників 02 грудня 2019

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час цікавої кураторської години познайомилися з вітчизняним готельним підприємством. Організувала перше знайомство здобувачів освіти академічної групи ГС-1-5 з підприємством гостинності, тризірковим готелем Reikartz Raziotel наставниця, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2023

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу. Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого струк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу 08 грудня 2021