Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності

05 червня 2025

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності

У рамках вивчення дисциплін «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка Людмила Мамченко) і «Гігієна та санітарія» (лекторка – доцентка Ірина Корецька) здобувачі першого і другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із кураторами груп – доцентами Іриною Силкою, Аліною Наконечною, Володимиром Захаровим і старшими викладачами Володимиром Польовиком і Раїсою Матюшенко здійснили навчальну екскурсію до одного з найпрестижніших готелів столиці Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Надихаючу зустріч провели представниці закладу Олександра Старостенко, здобувачка четвертого курсу, яка вже працює агентом з бронювання, та Інес – Front Office Agent готелю. Вони гостинно зустріли викладачів і здобувачів освіти, провели професійну екскурсію, детально розповіли про щоденну роботу різних підрозділів, ознайомили з високими стандартами обслуговування та внутрішньою культурою готелю міжнародного класу.

Під час візиту студенти мали можливість дізнатися про особливості ресторанного напрямку в готельному комплексі, простежити взаємозв’язок між якістю обслуговування і технологічною організацією виробничих процесів, побачити практичну реалізацію принципів гігієни та санітарії в умовах п’ятизіркового сервісу, наочно переконавшись у важливості поєднання теоретичних знань і практичних навичок, а також поставити запитання щодо кар’єрного зростання у сфері HoReCa.

Особливо цінною для здобувачів освіти стала жива історія успіху нашої студентки Олександри Старостенко, яка зуміла поєднати навчання з роботою у флагманському готелі Києва. Її досвід – приклад цілеспрямованості, професійної підготовки та любові до обраної справи. Учасники заходу відзначили, що подібні екскурсії – це не лише важливий етап практичної підготовки, а й джерело натхнення для подальшого професійного розвитку.

Щиро вдячні команді Fairmont Grand Hotel Kyiv за відкритість, натхнення та цінний досвід для майбутніх професіоналів індустрії гостинності!

Опублікований: 05-06-2025
Читайте також:
Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату і працівників цеху № 7 ПАТ «Київхліб» і ТОВ «Сузір’я солодощів». ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 04 квітня 2018

Відбулося чергове планове засідання вченої ради університету

1 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Задля дотримання усіх протиепідемічних вимог засідання відбувалося в актовій залі. Голова вченої ради, в.о. ректора університету, перший проректор Володимир Яровий розпочав його традиційно – з вітань членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі відбулося вручення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося чергове планове засідання вченої ради університету 01 жовтня 2020

Європейський досвід у навчанні з економіки та менеджменту вивчала доцент кафедри обліку і аудиту

Одним із пріоритетних напрямів розвитку нашого університету є розширення міжнародного співробітництва з провідними закладами освіти Європи і світу. За ініціативи ректорату наші науково-педагогічні працівники проходять стажування для вивчення досвіду кращих вишів. Воно спрямоване на удосконалення професійних компетенцій й педагогічної майстерності, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський досвід у навчанні з економіки та менеджменту вивчала доцент кафедри обліку і аудиту 29 січня 2020

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT

Протягом 29-31 березя 2017 року студенти спеціальності «Туризм» відвідали 23-ю Міжнародну туристичну виставку UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм». Цього року у виставці взяли участь понад 300 компаній з 30 країн світу, зокрема, Албанії, Болгарії, Індонезії, Білорусі, Єгипту, Грузії, Угорщини, Туреччини, Палестини, Індії, Китаю, Об'єднаних Арабських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ презентували Асоціацію сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму у рамках UITT 01 квітня 2017