Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності

05 червня 2025

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності

У рамках вивчення дисциплін «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка Людмила Мамченко) і «Гігієна та санітарія» (лекторка – доцентка Ірина Корецька) здобувачі першого і другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із кураторами груп – доцентами Іриною Силкою, Аліною Наконечною, Володимиром Захаровим і старшими викладачами Володимиром Польовиком і Раїсою Матюшенко здійснили навчальну екскурсію до одного з найпрестижніших готелів столиці Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Надихаючу зустріч провели представниці закладу Олександра Старостенко, здобувачка четвертого курсу, яка вже працює агентом з бронювання, та Інес – Front Office Agent готелю. Вони гостинно зустріли викладачів і здобувачів освіти, провели професійну екскурсію, детально розповіли про щоденну роботу різних підрозділів, ознайомили з високими стандартами обслуговування та внутрішньою культурою готелю міжнародного класу.

Під час візиту студенти мали можливість дізнатися про особливості ресторанного напрямку в готельному комплексі, простежити взаємозв’язок між якістю обслуговування і технологічною організацією виробничих процесів, побачити практичну реалізацію принципів гігієни та санітарії в умовах п’ятизіркового сервісу, наочно переконавшись у важливості поєднання теоретичних знань і практичних навичок, а також поставити запитання щодо кар’єрного зростання у сфері HoReCa.

Особливо цінною для здобувачів освіти стала жива історія успіху нашої студентки Олександри Старостенко, яка зуміла поєднати навчання з роботою у флагманському готелі Києва. Її досвід – приклад цілеспрямованості, професійної підготовки та любові до обраної справи. Учасники заходу відзначили, що подібні екскурсії – це не лише важливий етап практичної підготовки, а й джерело натхнення для подальшого професійного розвитку.

Щиро вдячні команді Fairmont Grand Hotel Kyiv за відкритість, натхнення та цінний досвід для майбутніх професіоналів індустрії гостинності!

Опублікований: 05-06-2025
Читайте також:
Дослідження сумісності компонентів складу продуктів  – лекція від професіоналів

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» лекцію для студентів кафедри біотехнології і мікробіології прочитав кандидат хімічних наук, хімік-аналітик R&D центру фармацевтичного підприємства «Київмедпрепарат», яке є партнером Корпорації «Артеріум» Юрій Літвінов. Тема лекції стосувалася дослідження сумісності компонентів ліка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження сумісності компонентів складу продуктів – лекція від професіоналів 31 жовтня 2022

Гідно презентували кваліфікаційні роботи здобувачі освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу»

Радісна академічна подія відбулася в нашому університеті! Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми здобуття освіти спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу». У цей визначальний для країни час особливо надихають молоді фахівці, які невпинно здобувають знання та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гідно презентували кваліфікаційні роботи здобувачі освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» 20 лютого 2025

Наші викладачі – серед учасників Міжнародної Зимової Школи Жана Моне

Нещодавно асистентка кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до онлайн-засідань Міжнародної Зимової Школи «Кращий досвід ЄС для підвищення способів працевлаштування», яка відбулася на базі Сумського державного університету. Ініціатива реалізується в рамках модуля Жана Моне «Досвід ЄС для покращення можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – серед учасників Міжнародної Зимової Школи Жана Моне 21 жовтня 2024

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів. Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін 03 березня 2018