Н У Х Т

Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів

25 травня 2018

Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів

24 травня 2018 року за ініціативи фахівців підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету в нашому виші побували учні 10 класу київської середньої школи № 215.

Школярі відвідали кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій, з якими їх ознайомив заступник директора інституту Роман Кириленко. Доцент кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна, як завжди, цікаво розповіла про спеціальності, про підготовку фахівців, студентське життя не тільки своєї кафедри, але й   факультету біотехнології та екологічного контролю. А наприкінці десятикласники пройшлись навчально-науковими лабораторіями факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу разом із заступником декана Наталією Бондар. Вони побачили, як відбуваються заняття в чудово облаштованих лабораторіях, і змогли задати запитання, що їх цікавили.

Після закінчення екскурсії методист підготовчого відділення Маргарита Панасевич запросила гостей на День відкритих дверей восени, на навчання на підготовчі курси, розповіла про всеукраїнські олімпіади, які відбулися в цьому році в університеті та розповсюдила інформаційні матеріали про університет та підготовче відділення.

Опублікований: 25-05-2018
Читайте також:
Підвищення кваліфікації викладачів інженерно-технічного інституту

Викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого завершили навчання в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України». За результатами навчання слухачі опанували знання та навички зі сучасної промислової гідравліки, основ мехатроніки, огляду давачів та їх використання для керування технологічними процес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів інженерно-технічного інституту 13 березня 2024

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

Наближається 8 Березня, і жінки приймають вітання та подарунки від представників сильної статі. У нашому університеті ставлення до жінок особливе, тож ректорат прийняв рішення за зразкове виконання трудових обов’язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності преміювати прекрасну частину нашого колективу з нагоди свята. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята 07 березня 2019

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ

Цього літа студенти і аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери університету – Русенсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ 11 вересня 2020

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Випускова кафедра готельно-ресторанної справи організовує знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з діяльністю кращих вітчизняних готельних підприємств. Цьогоріч своє знайомство з національним готельним господарством вони розпочали з мережі Optima Hotels&Resorts. Це найбільша в Україні готельно-ресторанна компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2024