Н У Х Т

Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів

25 травня 2018

Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів

24 травня 2018 року за ініціативи фахівців підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету в нашому виші побували учні 10 класу київської середньої школи № 215.

Школярі відвідали кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій, з якими їх ознайомив заступник директора інституту Роман Кириленко. Доцент кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна, як завжди, цікаво розповіла про спеціальності, про підготовку фахівців, студентське життя не тільки своєї кафедри, але й   факультету біотехнології та екологічного контролю. А наприкінці десятикласники пройшлись навчально-науковими лабораторіями факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу разом із заступником декана Наталією Бондар. Вони побачили, як відбуваються заняття в чудово облаштованих лабораторіях, і змогли задати запитання, що їх цікавили.

Після закінчення екскурсії методист підготовчого відділення Маргарита Панасевич запросила гостей на День відкритих дверей восени, на навчання на підготовчі курси, розповіла про всеукраїнські олімпіади, які відбулися в цьому році в університеті та розповсюдила інформаційні матеріали про університет та підготовче відділення.

Опублікований: 25-05-2018
Читайте також:
Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році. У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій 11 серпня 2020

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Професія викладача закладу вищої освіти – одна з найбільш творчих і складних, в ній поєднано науку, мистецтво, саморозвиток, креативність та професійну майстерність. Різноманітні види діяльності сучасного викладача передбачають виконання власної наукової роботи, а також залучення до неї здобувачів вищої освіти. Оприлюднення та апробація наукових зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 20 жовтня 2023

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів продовжують залучати до навчального процесу провідних фахівців-практиків. Цього тижня здобувачі освіти мали два цікавих й корисних для професійного розвитку гостьових івенти. 4 листопада гостьове заняття на тему «Підготовка та планування наукового дослідження та його практична реалізація» в рамках ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 07 листопада 2024

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року. Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі 26 жовтня 2020