Н У Х Т

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

27 жовтня 2020

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю.

Цього разу засідання було присвячене цікавій та актуальній темі «Travelling around the world», під час якого обговорювалися навколосвітні подорожі та їх особливості.

Розпочали традиційно з уточнення лексики за тематикою зустрічі та обговорення видів транспортних засобів під час подорожей й обміну думками про найкращі місця для відпочинку. Зокрема, Stuart Snuggs – справжній навколосвітній мандрівник, тому він із задоволенням поділився незабутніми розповідями про свої останні пригоди в Японії та Новій Зеландії. Як продовження початої Stuart історії, учасники засідання розповіли про свої враження від подорожей у різні країни світу: Румунію, Італію, Польщу та Америку, тощо.

На наступному етапі засідання студентам були запропоновані різнопланові креативні завдання та цікаві ігри, де вони мали змогу обговорити особливості менталітету, традиції та визначні місця, відвіданих ними країн.

Наприкінці учасники отримали творче завдання, за умовами якого вони мали підготувати міні-презентацію подорожі своєї мрії та презентувати свої роботи аудиторії.

Засідання відбулося у теплій, дружній та захоплюючій атмосфері. Приємно, що студентська молодь прагне до удосконалення навичок спілкування англійською мовою та саморозвитку.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магістерських робіт фахі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2020

«Галузеве машинобудування» і «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у ТОПі-10 спеціальностей, на які виділено найбільше місць державного бюджету

11 липня Уряд ухвалив постанову «Про державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, та підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2018 році». Наразі офіційний текст документа готується до публікації, однак, користуючись проектом, можна визначити низку важливих параметрів вступної кампанії. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Галузеве машинобудування» і «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у ТОПі-10 спеціальностей, на які виділено найбільше місць державного бюджету 13 липня 2018

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту

Підходить до завершення навчання на бакалавраті для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Остання сесія розпочинається із захистів курсових проектів. Зазвичай у цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології було дуже гамірно і шумно. Студенти розкладали креслення формату А3, а дехто А2 і презентували свої інженерні рішення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійної кваліфікації – захист курсового проекту 05 травня 2020

Вітання з 30-річчям Незалежності України

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Щиро вітаю вас із 30-ю річницею Незалежності України. Для нашої країни з її багатою історією і віковічними традиціями – немає більшої цінності. Незалежність – наш найдорожчий скарб, найважливіше надбання, про неї мріяли й за неї щедро платили своєю кров’ю наші предки, її нині відстоює зі зброєю в руках ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з 30-річчям Незалежності України 24 серпня 2021