Н У Х Т

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

27 жовтня 2020

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю.

Цього разу засідання було присвячене цікавій та актуальній темі «Travelling around the world», під час якого обговорювалися навколосвітні подорожі та їх особливості.

Розпочали традиційно з уточнення лексики за тематикою зустрічі та обговорення видів транспортних засобів під час подорожей й обміну думками про найкращі місця для відпочинку. Зокрема, Stuart Snuggs – справжній навколосвітній мандрівник, тому він із задоволенням поділився незабутніми розповідями про свої останні пригоди в Японії та Новій Зеландії. Як продовження початої Stuart історії, учасники засідання розповіли про свої враження від подорожей у різні країни світу: Румунію, Італію, Польщу та Америку, тощо.

На наступному етапі засідання студентам були запропоновані різнопланові креативні завдання та цікаві ігри, де вони мали змогу обговорити особливості менталітету, традиції та визначні місця, відвіданих ними країн.

Наприкінці учасники отримали творче завдання, за умовами якого вони мали підготувати міні-презентацію подорожі своєї мрії та презентувати свої роботи аудиторії.

Засідання відбулося у теплій, дружній та захоплюючій атмосфері. Приємно, що студентська молодь прагне до удосконалення навичок спілкування англійською мовою та саморозвитку.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими!

Одним із розділів дипломних проектів здобувачів  освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнологія та  біоінженерія» є розділ «Схема біосинтезу цільового продукту». На основі теоретичних знань і практичних навичок, одержаних під час вивчення дисципліни «Біохімічні основи мікробного синтезу», з використанням електронної бази KEGG (K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими! 04 жовтня 2019

Починаємо рік із підсумків і окреслення планів: відбулися загальні збори трудового колективу університету

29 серпня у актовій залі відбулися традиційні загальні збори трудового колективу нашого університету. Ректор Анатолій Українець розпочав їх із повідомлення про те, що цього дня вперше, відповідно до Указу Президента України, відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починаємо рік із підсумків і окреслення планів: відбулися загальні збори трудового колективу університету 29 серпня 2019

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Доцент Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ 29 листопада 2018

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ

Цьогоріч вступники до НУХТ можуть отримати додаткові бали (від 1 до 20) до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, взявши участь у всеукраїнських олімпіадах Національного університету харчових технологій. Олімпіади проводяться з біології, географії, математики, фізики і хімії. Нараз триває дистанційний (перший) тур олімпіад. 9 лютог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одинадцятикласники Технічного ліцею м. Києва досконально розібралися, як отримати додаткові бали при вступі до НУХТ 12 лютого 2018