Н У Х Т

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

27 жовтня 2020

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю.

Цього разу засідання було присвячене цікавій та актуальній темі «Travelling around the world», під час якого обговорювалися навколосвітні подорожі та їх особливості.

Розпочали традиційно з уточнення лексики за тематикою зустрічі та обговорення видів транспортних засобів під час подорожей й обміну думками про найкращі місця для відпочинку. Зокрема, Stuart Snuggs – справжній навколосвітній мандрівник, тому він із задоволенням поділився незабутніми розповідями про свої останні пригоди в Японії та Новій Зеландії. Як продовження початої Stuart історії, учасники засідання розповіли про свої враження від подорожей у різні країни світу: Румунію, Італію, Польщу та Америку, тощо.

На наступному етапі засідання студентам були запропоновані різнопланові креативні завдання та цікаві ігри, де вони мали змогу обговорити особливості менталітету, традиції та визначні місця, відвіданих ними країн.

Наприкінці учасники отримали творче завдання, за умовами якого вони мали підготувати міні-презентацію подорожі своєї мрії та презентувати свої роботи аудиторії.

Засідання відбулося у теплій, дружній та захоплюючій атмосфері. Приємно, що студентська молодь прагне до удосконалення навичок спілкування англійською мовою та саморозвитку.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Час із користю

Здобувачі спеціальності «Туризм» прослухали навчальний курс Академії НТОУ «Управління дестинаціями і роль DMO». У сучасному глобальному світі всі країни, регіони та міста конкурують за увагу до себе туристів, підприємців, інвесторів, організаторів подій, студентів, нових мешканців тощо. З кожним роком конкуренція серед дестинацій зростає і потребу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю 31 липня 2023

Із чужинних бруків – на київські вулиці

У нинішніх воєнних реаліях не так просто зібратися з силами, відволіктися від тривожних новин та зайнятися звичними справами. Подумки ми всі – на передовій, разом із захисниками України, з волонтерами, з простими людьми, які змушені виїжджати з рідних місць… Нині, за статистикою, вісім мільйонів наших краян стали переселенцями. Як свого часу відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із чужинних бруків – на київські вулиці 25 травня 2022

«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи

Для студентів 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене виїзне лабораторне заняття у виробничих умовах на базі ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів). Організацію заходу та супровід студентів здійснювали доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи 16 травня 2019

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна». Головною метою фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ 08 січня 2020