Н У Х Т

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

27 жовтня 2020

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю.

Цього разу засідання було присвячене цікавій та актуальній темі «Travelling around the world», під час якого обговорювалися навколосвітні подорожі та їх особливості.

Розпочали традиційно з уточнення лексики за тематикою зустрічі та обговорення видів транспортних засобів під час подорожей й обміну думками про найкращі місця для відпочинку. Зокрема, Stuart Snuggs – справжній навколосвітній мандрівник, тому він із задоволенням поділився незабутніми розповідями про свої останні пригоди в Японії та Новій Зеландії. Як продовження початої Stuart історії, учасники засідання розповіли про свої враження від подорожей у різні країни світу: Румунію, Італію, Польщу та Америку, тощо.

На наступному етапі засідання студентам були запропоновані різнопланові креативні завдання та цікаві ігри, де вони мали змогу обговорити особливості менталітету, традиції та визначні місця, відвіданих ними країн.

Наприкінці учасники отримали творче завдання, за умовами якого вони мали підготувати міні-презентацію подорожі своєї мрії та презентувати свої роботи аудиторії.

Засідання відбулося у теплій, дружній та захоплюючій атмосфері. Приємно, що студентська молодь прагне до удосконалення навичок спілкування англійською мовою та саморозвитку.

Опублікований: 27-10-2020
Читайте також:
Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Вважаєте, що туризм став на паузу? Насправді, оптимісти використовують карантин для підготовки до нових подорожей! Окрім розроблення цікавих маршрутів, студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу серйозно приділяють увагу можливим форс-мажорам у подорожах. Про них 4 квітня 2020 року розповів під час вебінару відомий український...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що робити у форс-мажорних ситуаціях під час подорожей відтепер знають студенти та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 05 травня 2020

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології

«Того, про що не написано – не існує», про цей головний девіз GMP розповіла здобувачам 4 курсу випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а нині – менеджерка (з навчання та розвитку персоналу) служби навчання та розвитку АТ «Київмедпрепарат» Катерина Покойовець. Катерина розповіла про історію створення компанії «Артеріум», про партнерів кор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси належної виробничої практики та багато іншого на лекції від випускниці кафедри біотехнології і мікробіології 29 жовтня 2021

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації

У рамках підготовки до акредитації освітньо-наукової програми за третім рівнем (доктор філософії) вищої освіти «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» відбулася зустріч здобувачів із гарантом програми, професором кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеславом Іващуком.  Зустріч відкрив експерт Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації 24 квітня 2023

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 листопада 2019