Н У Х Т

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

11 червня 2024

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

У рамках співпраці НУХТ з ПрАТ «МХП» 6 червня провідна фахівчиня із залучення та розвитку молоді ПрАТ «МХП» Марина Шептицька завітала на кафедру технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, де зустрілася з викладачами кафедри та здобувачами освіти, які навчаються в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І. С. Гулого.

Основна мета візиту представниці ПрАТ «МХП» – запропонувати студентам здобути професійні навички на виробництві під час літніх канікул із подальшим навчанням за дуальною формою здобуття освіти.

Марина Шептицька розповіла про напрямки розвитку ПрАТ «МХП». Особливу увагу здобувачів зосередила на актуальних завданнях, які ставить перед собою ПрАТ «МХП» – пошук талановитих молодих фахівців, зокрема, у напрямку інженерії. На яскравих прикладах продемонструвала можливості кар’єрного зростання в компанії. Надала інформацію про умови працевлаштування, соціальний пакет, гарантії, які бере на себе компанія при прийомі на роботу, ставлення до працівників підприємства, систему бонусів та ін.

Під час дискусії обговорено питання, які цікавили здобувачів щодо діяльності компанії, умов працевлаштування та роботи тощо.

Щиро дякуємо Марині Шептицькій за мотивуючу та інформативну зустріч. Сподіваємося, що наша співпраця сприятиме працевлаштуванню молоді в ПрАТ «МХП».

Долучитися до літнього стажування в МХП можна, заповнивши анкету за посиланням

Опублікований: 11-06-2024
Читайте також:
Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів освітніх ступенів «Доктор філософії»,  «Магістр», «Бакалавр» освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance 12 грудня 2023

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024