Н У Х Т

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

11 червня 2024

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

У рамках співпраці НУХТ з ПрАТ «МХП» 6 червня провідна фахівчиня із залучення та розвитку молоді ПрАТ «МХП» Марина Шептицька завітала на кафедру технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, де зустрілася з викладачами кафедри та здобувачами освіти, які навчаються в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І. С. Гулого.

Основна мета візиту представниці ПрАТ «МХП» – запропонувати студентам здобути професійні навички на виробництві під час літніх канікул із подальшим навчанням за дуальною формою здобуття освіти.

Марина Шептицька розповіла про напрямки розвитку ПрАТ «МХП». Особливу увагу здобувачів зосередила на актуальних завданнях, які ставить перед собою ПрАТ «МХП» – пошук талановитих молодих фахівців, зокрема, у напрямку інженерії. На яскравих прикладах продемонструвала можливості кар’єрного зростання в компанії. Надала інформацію про умови працевлаштування, соціальний пакет, гарантії, які бере на себе компанія при прийомі на роботу, ставлення до працівників підприємства, систему бонусів та ін.

Під час дискусії обговорено питання, які цікавили здобувачів щодо діяльності компанії, умов працевлаштування та роботи тощо.

Щиро дякуємо Марині Шептицькій за мотивуючу та інформативну зустріч. Сподіваємося, що наша співпраця сприятиме працевлаштуванню молоді в ПрАТ «МХП».

Долучитися до літнього стажування в МХП можна, заповнивши анкету за посиланням

Опублікований: 11-06-2024
Читайте також:
Постійне вдосконалення – принцип підходу при підготовці фахівців у НУХТ

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся щорічний захід, присвячений перегляду освітніх програм підготовки здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». На розширеному засіданні робочих груп до перегляду були представлені: міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Lean-виробництво харчової продукції» підготовки магістра за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – принцип підходу при підготовці фахівців у НУХТ 30 січня 2023

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1. Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо межі профорієнтаційної географії 13 жовтня 2023

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі. При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр 09 квітня 2020