Н У Х Т

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

24 квітня 2025

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва.

Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».

Лекція охопила сучасні підходи до експертного оцінювання у харчових технологіях, зокрема методи одночасного та попарного ранжування, як інструменти прийняття обґрунтованих технологічних рішень. Значну увагу було приділено методиці формування експертного середовища, анкетуванню, обробленню результатів і практичному застосуванню отриманих даних.

Здобувачі освіти отримали приклади застосування аналітичних методів у реальних умовах, що посилило їх розуміння принципів управління якістю та підготовку до професійних викликів. Така взаємодія дозволяє не лише закріпити теоретичні знання, а й розвинути критичне мислення та готовність до роботи в міждисциплінарних командах.

Співпраця між НУХТ і ЛНТУ здійснюється на основі договору № 45/22, укладеного за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка та ректорки ЛНТУ Ірини Вахович.

Щиро вдячні завідувачу кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ, доктору технічних наук, професору Ігорю Дударєву за змістовну лекцію, професіоналізм і результативну співпрацю, що сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі харчових технологій!

Опублікований: 24-04-2025
Читайте також:
Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів

У рамках співпраці нашого університету з ліцеєм №33 міста Києва, на кафедру фізики та професійної безпеки завітали дев’ятикласники, де їх гостинно зустріли викладачі кафедри та провели майстер-клас «Оптичні явища навколо нас». На початку зустрічі усіх привітала завідувачка кафедри Світлана Літвинчук, акцентувавши увагу на важливості оптичних явищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів 22 жовтня 2024

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами»

Протягом осіннього семестру студенти з усієї України, у т.ч. й здобувачі НУХТ зі спеціальності «Економіка» працювали над розробленням своїх стартапів. Креативили, перевіряли гіпотези, розбиралися з мільйоном табличок, а іноді проводили експерименти. Нині триває новий семестр, отже в університеті – новий сезон розроблення студентських стартапів. І ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Запакувати» пів року роботи у трихвилинний пітч: магістранти опановують курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» 27 лютого 2023

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 вересня 2023

Ювілейний «Золотий каштан» підвів підсумки

12 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу проводитьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейний «Золотий каштан» підвів підсумки 12 листопада 2019