Н У Х Т

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

24 квітня 2025

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва.

Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства».

Лекція охопила сучасні підходи до експертного оцінювання у харчових технологіях, зокрема методи одночасного та попарного ранжування, як інструменти прийняття обґрунтованих технологічних рішень. Значну увагу було приділено методиці формування експертного середовища, анкетуванню, обробленню результатів і практичному застосуванню отриманих даних.

Здобувачі освіти отримали приклади застосування аналітичних методів у реальних умовах, що посилило їх розуміння принципів управління якістю та підготовку до професійних викликів. Така взаємодія дозволяє не лише закріпити теоретичні знання, а й розвинути критичне мислення та готовність до роботи в міждисциплінарних командах.

Співпраця між НУХТ і ЛНТУ здійснюється на основі договору № 45/22, укладеного за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка та ректорки ЛНТУ Ірини Вахович.

Щиро вдячні завідувачу кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ, доктору технічних наук, професору Ігорю Дударєву за змістовну лекцію, професіоналізм і результативну співпрацю, що сприяє підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі харчових технологій!

Опублікований: 24-04-2025
Читайте також:
Питання конс’юмеризму вивчають студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Конс’юмеризм як громадський рух споживачів на захист своїх прав та інтересів є актуальною проблемою, адже наближення України до вступу в Європейський Союз потребує застосування європейських стандартів якості продукції та створення передумов для реалізації права кожного громадянина на достойний рівень отриманих послуг і спожитої продукції. Міжнарод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Питання конс’юмеризму вивчають студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2021

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі

27 січня 2021 року відбулося онлайн-засідання Комітету промислової екології та інновацій Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ), яке відвідали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці разом із завідувачкою кафедри Оленою Семеновою. Спікерами засідання виступили президентка ПАЕУ Людмила Циганок і голова Центу екології та розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З пропозиціями Професійної асоціації екологів України щодо екологізації на підприємстві знайомилися наші викладачі 28 січня 2021

Її величність – метрологія!

13 грудня 2023 року для здобувачів другого курсу, що здобувають освіту за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1 Законодавство в харчовій промисловості». Запрошеною лекторкою була директорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – метрологія! 14 грудня 2023

Наукові досягнення маркетологів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Метою конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких вдосконалення професійної майстерності є пріоритетною стратегією їх особистісного розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення маркетологів 25 січня 2018