Н У Х Т

Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

08 грудня 2020

Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Учасники гідно змагалися за перемогу та виявили себе справжніми знавцями рідного слова в тест-грі «Мовний патруль».

З-поміж студентів першого курсу переможцями стали:

1 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
2 місце – Вероніка Охтень (Навчально-науковий інститут економіки і управління) Анастасія Смушевич,  Юрій Лелюк (обоє – Навчально-науковий інститут харчових технологій)
3 місце – Аліна Чайка, Тетяна Гончаренко, Катерина Марченко (усі –Навчально-науковий інститут харчових технологій)

Серед старшокурсників перемогу здобули:

1 місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
2 місце – Євгенія Омельченко, Лілія Присяжнюк, Анастасія Івченко (усі – факультет біотехнології та екологічного контролю), Данііл Степаніщев, Вадим Ватилик (обидва – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого)
3 місце – Ігор Малик, Максим Ріпа (обидва – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), Альона Шуляк, Марія Проць (обидві – факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Артем Литвиненко (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Вітаємо переможців!

Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших успіхів і перемог!

Опублікований: 08-12-2020
Читайте також:
Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Студенти третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зустрілися з лікарем-дієтологом, фудотерапевтом, спеціалістом по здоровому харчуванню клініки «Добробут» Катериною Толстіковою . Присутнім було цікаво послухати про те, як правильно  харчуватися, звідки виникають проблеми зі здоров’ям та як позбутися їх з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 26 квітня 2018

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»

У минулому році Корпорація «Артеріум» започаткувала проведення конкурсу студентських наукових проєктів серед здобувачів магістратури нашого університету за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Цього року ініціатива була продовжена. Після оголошення конкурсу та розгляду поданих заявок, були визначені переможці, які, не зважаючи на епід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум» 24 червня 2021

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію

Наші здобувачі освіти долучилися до міжуніверситетського лекторію Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, який розпочався 28 березня 2022 року. У рамках лекторію чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію 31 березня 2022

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики

Практична підготовка здобувачів є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. На кафедрі технології молока і молочних продуктів згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр», освітньої-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» та «Бакалавр», освітньо-проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти і бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів розпочали проходження практики 08 вересня 2021