Н У Х Т

Перший етап пройдений успішно

25 червня 2021

Перший етап пройдений успішно

У Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освіти 4 курсу спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» освітньо-професійних програм «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем».

За освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» до захисту були представлені 17 кваліфікаційних робіт, орієнтованих на модернізацію існуючих систем автоматизації діючих підприємств.

За освітньо-професійною програмою «Обслуговування комп’ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем» до захисту були представлені 18 кваліфікаційних робіт, дві з яких – виготовлені діючі лабораторні стенди для майбутніх здобувачів освіти.

Комісії заслухала всі доповіді та відзначили досить високий рівень підготовки молодих спеціалістів.

Перший етап пройдений успішно, а попереду – ще багато нових звершень! Вітаємо випускників!

Опублікований: 25-06-2021
Читайте також:
На часі підготовка кваліфікаційних робіт

Перед етапом проведення попередніх захистів на кафедрі експертизи  харчових продуктів відбувся методичний семінар щодо уточнення вимог до виконання графічної частини кваліфікаційної роботи бакалаврів. Доповідачка, доцентка Оксана Петруша презентувала основні складові графічної частини, приділивши увагу особливостям представлення графічної інформац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі підготовка кваліфікаційних робіт 31 травня 2021

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У рамках роботи Європейського корпусу експертів в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету працював волонтер із Німеччини, спеціаліст кулінарного напряму, фахівець з питань підготовки конкурсантів до участі в національних та міжнародних кулінарних конкурсахГюнтер Вайнберг. З метою удосконалення практичних вмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Німецький фахівець поділився досвідом зі студентами та викладачами Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 07 листопада 2018

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили наші та закордонні науковці спільно зі здобувачами освіти

30 листопада в нашому університеті відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології». Уже традиційна конференція, що проводиться в НУХТ з 2014 року, вперше цього року одержала міжнародний статус. Головною метою заходу став обмін новітнім досвідом, науковими здобутками, сучасними тенденціями та пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми хімії та хімічної технології обговорили наші та закордонні науковці спільно зі здобувачами освіти 01 грудня 2022

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України. Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 24 квітня 2018