Н У Х Т

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

14 квітня 2018

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

13 квітня 2018 року в Івано-Франківську відбулося вручення ювілейної 15-ї премії «Тріумф». Ця акція проводиться з 2004 року з метою сприяння економічному розвитку міста та відзначення лідерів підприємництва.  

Цьогоріч конкурсною комісією було визначено 12 номінацій. Приємно, що у номінації  «Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів» кращим визнаний Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

І таке високе визнання цілком заслужене, адже колектив коледжу – це згуртована сім’я однодумців, що мислять і діють новаційно, креативно, випереджаючи час.

У день свого тріумфу колектив коледжу провів І турнір «Шкільна кулінарна ліга-2018» серед учнів Івано-Франківських шкіл, який організував Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Серед запрошених на заході були присутні заступник міського головиБогдан Білик, директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської радиІгор Смаль,головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської радиСвітлана Бойчук.

Основною метою проведення турніру є розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до вивчення кулінарного мистецтва, залучення учнів старшого шкільного віку до професійного самовизначення.

У турнірі беруть участь 24 команди школярів, роботи яких оцінюватиме компетентне журі із членів педагогічного колективу коледжу під керівництвом голови журі Тамари Горпинко.

Бажаємо конкурсантам успіху, натхнення та перемог!

 

Опублікований: 14-04-2018
Читайте також:
Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати

У складних умовах проходить нині навчання у закладах вищої освіти, складних і для здобувачів, і для педагогічного персоналу. Однак це не зменшує рівня вимог кафедри технології оздоровчих продуктів до надання здобувачам магістерського ступеня необхідної суми знань зі всіх дисциплін навчального плану та міри відповідальності суб’єктів навчального про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершуємо навчальний рік: магістранти оцінюють результати 13 травня 2022

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі

Протягом 11-23 березня 2019 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Красуля, Алла Тимчук і Олена Онопрійчук пройшли наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» у Вищому Семінаріумі Духовному Університету С. Вишинського у Варшаві (Польща). Стажування було організоване Вищим Семіна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове стажування для освітян за темою «Академічна доброчесність: виклики сьогодення» пройшли наші викладачі у Польщі 28 березня 2019

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє

У Києві на базі готелю «InterContinental» відбувся VIII Міжнародний форум виноробів та сомельє, мета якого – популяризація та розвиток українського виноробства, просування українського вина на внутрішній і зовнішній ринок, підвищення культури споживання українського вина, підняття престижу професії винороба. У межах міжнародного форуму відбулися X...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ на VIII Міжнародному форумі виноробів та сомельє 23 листопада 2023

Університет – учасник всеукраїнського проєкту з інтеграції в навчальний процес курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів»

Нова реальність в умовах війни – це виклик не тільки ринку праці, а й галузі освіти в першу чергу. Саме тому бізнес і заклади вищої освіти об’єднують зусилля задля майбутнього молоді. За ініціативи одного з лідерів ІТ-ринку України, компанії Genesis та ГО «Product IT Foundation for Education» (PFE) за підтримки Міністерства цифрової трансформації ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – учасник всеукраїнського проєкту з інтеграції в навчальний процес курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» 23 серпня 2022