Н У Х Т

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

14 квітня 2018

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ – лауреат премії «Тріумф»

13 квітня 2018 року в Івано-Франківську відбулося вручення ювілейної 15-ї премії «Тріумф». Ця акція проводиться з 2004 року з метою сприяння економічному розвитку міста та відзначення лідерів підприємництва.  

Цьогоріч конкурсною комісією було визначено 12 номінацій. Приємно, що у номінації  «Кращий навчальний заклад з підготовки робітничих кадрів» кращим визнаний Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ.

І таке високе визнання цілком заслужене, адже колектив коледжу – це згуртована сім’я однодумців, що мислять і діють новаційно, креативно, випереджаючи час.

У день свого тріумфу колектив коледжу провів І турнір «Шкільна кулінарна ліга-2018» серед учнів Івано-Франківських шкіл, який організував Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Серед запрошених на заході були присутні заступник міського головиБогдан Білик, директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської радиІгор Смаль,головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської радиСвітлана Бойчук.

Основною метою проведення турніру є розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу школярів до вивчення кулінарного мистецтва, залучення учнів старшого шкільного віку до професійного самовизначення.

У турнірі беруть участь 24 команди школярів, роботи яких оцінюватиме компетентне журі із членів педагогічного колективу коледжу під керівництвом голови журі Тамари Горпинко.

Бажаємо конкурсантам успіху, натхнення та перемог!

 

Опублікований: 14-04-2018
Читайте також:
Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»!

Цьогорічний весняний Ярмарок вакансій проходив у два етапи: 16-18 березня та 7-8 квітня у форматі онлайн-трансляцій. До кар’єрних івентів долучилися понад 30 провідних компаній країни, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, панельні дискусії, підготували ґрунтовні відео-презентації та розіграші. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance 2021»! 09 квітня 2021

17-й з 200: НУХТ продовжує утримувати високі позиції у освітніх рейтингах

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2019», складений за методикою, доповненою та вдосконаленою протягом 2006-2019 років. Висока якість фундаментальної підготовк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

17-й з 200: НУХТ продовжує утримувати високі позиції у освітніх рейтингах 02 липня 2019

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм

У рамках завершення практичної підготовки учасників двох сертифікатних програм – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися два майстер-класи, тематика яких передбачала ознайомлення слухачів із інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм 05 травня 2025

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності. Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу 12 вересня 2025