10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для сходження на вершину освітнього ступеня «Магістр». Цього разу захист відбувався повністю з використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій.
Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінювала Екзаменаційна комісія у складі голови, доцентки кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктiв НУБiП України Оксани Штонди, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій і Олега Галенка. До захисту долучилися генеральний директор АТ «Богодухівський м'ясокомбінат» Олег Кравецький, який є випускником кафедри та Світлана Бовшовська – представниця фонду «Дениса Парамонова», який започаткував іменні стипендії на підтримку талановитої молоді в Україні за фаховим напрямком.
Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах, вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.
Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики та одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса».
Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт із присвоєння освітнього ступеню «Магістр» у форматі відеоконференції відбувся цікаво, професійно та на високому рівні. За результатами першого захисту Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на третій освітній рівень навчання.
Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності!