Н У Х Т

Про роль англійської мови для маркетологів на гостьовій лекції кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

06 листопада 2023

Про роль англійської мови для маркетологів на гостьовій лекції кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

2 листопада на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулася запланована гостьова зустріч із маркетологинею української інженерної компанії, ТОВ «Сахара» Лілією Коношенко.

ТОВ «Сахара» – провідна українська компанія зі впровадження інноваційних систем опалення, яка працює на ринку України вже понад 20 років.

Ініціатором зустрічі для здобувачів першого курсу групи МА-1-3 на тему «Role of English for Marketers» виступила старша викладачка кафедри Ольга Никитенко.

Лілія Коношенко в своїй інформативній доповіді поділилася особистим досвідом вивчення англійської мови та наголосила на її значущій ролі для майбутньої кар’єри, зокрема маркетолога. Фахівчиня розповіла про свої обов’язки в компанії, зауваживши на тому, що на сьогоднішній день знання мови – це не розкіш, а життєва необхідність, адже вона сама щоденно стикається з англійською мовою в своїй професійній діяльності.

Під час заходу здобувачі мали можливість ставити питання, обмінюватися поглядами та дійшли висновку, що володіння іноземною мовою допомагає в опануванні фахових навчальних дисциплін, збільшує можливості для отримання інформації, ділового спілкування, розширює світогляд і дає глибше розуміння світу. А головне те, що для випускників знання іноземних мов може стати однією з передумов їх успішного працевлаштування та кар’єрного зростання.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019

Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів

На кафедрі машині апаратів харчових і фармацевтичних виробництв тривають онлайн-захисти магістерських робіт. Магістрантів із цією знаковою подією вітає завідувач кафедри, професор Олександр Гавва. Блискучий захист першого дня (3 здобувачі отримали оцінку «відмінно») магістрів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньої програми «Інжині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів 16 лютого 2021

У рядах біотехнологів – чергове поповнення

Ви інколи замислювалися, яка роль мікроорганізмів і сполук, що вони синтезують у житті кожної людини? Як вони впливають на сучасний світ? Більшість думають, що бактерії, бактеріофаги та гриби тільки приносять шкоду нашому життю – спричиняють хвороби та псують продукти. Однак, тим, хто обрав професію біотехнолога, зрозуміла вся цінність «невидимих ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У рядах біотехнологів – чергове поповнення 17 червня 2020