Н У Х Т

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

30 жовтня 2018

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

Нещодавно на базі виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» відбулася IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo», а також ХІ Міжнародна виставка «Labcomplex».

Першокурсники-біотехнологи разом зі своїм наставником Віктором Удимовичем не могли пропустити цей захід. Попри те, що вони студенти лише першого року навчання, але вже сьогодні не втрачають можливості ознайомитись із обладнанням і технологіями для опанування майбутньої професії. Студенти виявили неабияку зацікавленість у знайомстві з обладнанням, за допомогою якого відбувається весь процес фармацевтичного виробництва – отримання субстанцій, контроль якості сировини та навіть технології пакування препаратів.

Представники компаній-учасників виставок розповіли про особливості використання та призначення різних лабораторних аналізаторів, а також продемонстрували обладнання в роботі. Особливо цікавим виявилося спілкування з представниками італійської компанії «B&D Italia s.r.l.» щодо нових різновидів комплектів прес-інструментів для таблетувальних пресів.

Студенти отримали незабутні враження від виставки, а також всі без винятку переконались у правильному виборі майбутньої професії, оскільки спеціальність «Біотехнології та біоінженерія» надзвичайно перспективна в сучасних умовах.

Отримавши певну дозу натхнення, майбутні біотехнологи продовжують опановувати фах із ще більшим завзяттям, щоб за декілька років стати не лише відвідувачами подібних виставок, а можливо, представляти власні компанії гордо промовляючи: «Ми – біотехнологи НУХТ»!

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів». Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 січня 2022

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях

Якість води впливає на організм людини; якість продукту, що випускається на харчовому, хімічному, косметичному виробництві; фармацевтичних препаратів; термін експлуатації  сантехніки, труб, промислового обладнання. Вода бере участь практично у всіх основних технологічних циклах виробництва та життєдіяльності підприємства. Тому, правильна водопідго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях 09 жовтня 2023

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти

Уже кілька років поспіль після завершення подання заяв вступниками до бакалаврату на основі повної загальної середньої освіти, портал Освіта.UA визначає 100 вишів України, найбільш популярних серед цієї категорії вступників. Цей своєрідний рейтинг укладається за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки вступникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ серед лідерів за кількістю заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти 31 серпня 2022

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одяг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 20 травня 2021