Н У Х Т

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

30 жовтня 2018

Першокурсники-біотехнологи на варті сучасних знань

Нещодавно на базі виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» відбулася IX Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo», а також ХІ Міжнародна виставка «Labcomplex».

Першокурсники-біотехнологи разом зі своїм наставником Віктором Удимовичем не могли пропустити цей захід. Попри те, що вони студенти лише першого року навчання, але вже сьогодні не втрачають можливості ознайомитись із обладнанням і технологіями для опанування майбутньої професії. Студенти виявили неабияку зацікавленість у знайомстві з обладнанням, за допомогою якого відбувається весь процес фармацевтичного виробництва – отримання субстанцій, контроль якості сировини та навіть технології пакування препаратів.

Представники компаній-учасників виставок розповіли про особливості використання та призначення різних лабораторних аналізаторів, а також продемонстрували обладнання в роботі. Особливо цікавим виявилося спілкування з представниками італійської компанії «B&D Italia s.r.l.» щодо нових різновидів комплектів прес-інструментів для таблетувальних пресів.

Студенти отримали незабутні враження від виставки, а також всі без винятку переконались у правильному виборі майбутньої професії, оскільки спеціальність «Біотехнології та біоінженерія» надзвичайно перспективна в сучасних умовах.

Отримавши певну дозу натхнення, майбутні біотехнологи продовжують опановувати фах із ще більшим завзяттям, щоб за декілька років стати не лише відвідувачами подібних виставок, а можливо, представляти власні компанії гордо промовляючи: «Ми – біотехнологи НУХТ»!

Опублікований: 30-10-2018
Читайте також:
Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко. Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу 28 березня 2025

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

2 липня 2018 року в актовій залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам груп МА-3, БО-3, ХМК-4, ХМК-4с, ПК-4 та ЕР-4. З вітальним словом виступили директор коледжу Михайло Григорців, заступник директора з навчально-виховної роботи та гуманітарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 04 липня 2018

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр»

16 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних магістерських робіт. Цього дня своє право на отримання освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» доводили здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування». Екзаменаційна комісія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» отримали освітній ступінь «Магістр» 16 лютого 2022

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс»

Наші фахівці продовжують практику співпраці з АТ «Молочний альянс». За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Віталія Пономаренка ректор університету, професор Олександр Шевченко та директор ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимир Барт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс» 02 лютого 2022