Н У Х Т

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

28 лютого 2017

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст».

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правління ПАТ «Укроптбакалія» Юрій Стахов.

Студенти гідно представили дипломні проекти з модернізації та реконструкції діючих хлібопекарських і кондитерських підприємств, організації впровадження сучасних прогресивних технологій на виробництві. У дипломних проектах обґрунтовані заходи, запропоновані до впровадження, здійснені технологічні розрахунки, наведені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції. У кожному проекті також був представлений розділ із охорони праці, автоматизації технологічних процесів, будівництва, економічні розрахунки.

Після закінчення захистів дипломних проектів екзаменаційна комісія дала позитивну оцінку представленим роботам, а також відзначила їх практичну цінність. Після чого пролунали слова вітання випускникам від голів комісії з побажаннями успіхів у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 28-02-2017
Читайте також:
Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг»

Поєднання вражаючого креативу та маркетингових методів аналізу продемонстрували під час захисту бакалаврських робіт студенти спеціальності «Маркетинг». Усі представлені до захисту дипломні роботи були присвячені актуальним темам і виконані на високому рівні. Ще вчора звичайні студенти, а сьогодні – дипломовані бакалаври з життєвим і професійним до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий креатив, якісні знання й інноваційні тенденції від бакалаврів спеціальності «Маркетинг» 27 червня 2018

33 авторські документи з початку року отримали наші винахідники

Винахідницька діяльність була і залишається однією з візитівок нашого університету. НУХТ протягом багатьох років займає лідируючі позиції з цього напрямку серед закладів вищої освіти України. Серед активних винахідників і наші корифеї – знані науковці й викладачі, і здобувачі освіти різних ступенів, і випускники. Нерідко до авторських колективів д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

33 авторські документи з початку року отримали наші винахідники 11 серпня 2023

У пошуку вмотивованих вступників

Наші викладачі продовжують консультувати школярів щодо вибору майбутньої професії, яка найкраще відповідає їхнім інтересам, здібностям і потребам ринку праці. Для цього вони організовують різноманітні заходи – презентації навчальних програм, екскурсії на підприємства, зустрічі з успішними випускниками, кар'єрні консультації тощо. Ефективна профорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 15 квітня 2024

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів

4 грудня 2018 року доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Смілянський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрілася зі студентами 4-го курсу – майбутніми молодшими спеціалістами, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Надія Івчук детально познайомила їх із правилами прийому до НУХТ, а також розповіла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламна кампанія НУХТ від фахівців кафедри технології оздоровчих продуктів 05 грудня 2018