Н У Х Т

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

28 лютого 2017

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст».

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правління ПАТ «Укроптбакалія» Юрій Стахов.

Студенти гідно представили дипломні проекти з модернізації та реконструкції діючих хлібопекарських і кондитерських підприємств, організації впровадження сучасних прогресивних технологій на виробництві. У дипломних проектах обґрунтовані заходи, запропоновані до впровадження, здійснені технологічні розрахунки, наведені заходи з технохімічного контролю якості сировини та готової продукції. У кожному проекті також був представлений розділ із охорони праці, автоматизації технологічних процесів, будівництва, економічні розрахунки.

Після закінчення захистів дипломних проектів екзаменаційна комісія дала позитивну оцінку представленим роботам, а також відзначила їх практичну цінність. Після чого пролунали слова вітання випускникам від голів комісії з побажаннями успіхів у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 28-02-2017
Читайте також:
На спалених війною крилах

У розпал військового лихоліття нам не дає втратити душу і береже мир у наших серцях поезія. У буремний час вона дозволяє злетіти над брудом і попелом бойовищ на обпалених війною паперових крилах вище верхівок найвищих хмарочосів до хмар, до зірок, до небес. І в цей момент вогонь війни, який спалює наш світ, стає запалом для поетичної думки. Студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На спалених війною крилах 23 травня 2022

Розширюємо горизонти академічної співпраці

Освіта у XXI столітті – це розкриття природних здібностей, вибір здобувача, а також можливість максимально вигідно підготуватися до наступного навчання, вибору професійних компетентностей та конкуренції на ринку праці. Тобто сучасна освіта не для того, щоб усі мали однаковий мінімум знань, а для того, щоб отримати необхідне саме для свого подальшог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти академічної співпраці 23 травня 2022

Столичним Подолом разом із Профкомом…

Днями відбулася друга екскурсія Києвом із Наталією Кокоєвою, організована Профкомом для співробітників НУХТ. Її тема – Поділ. Говорячи про історичну частину міста, кияни, як правило, згадують Поділ. І це правильно, тому що саме тут почалася активна розбудова міста, саме сюди припливали заморські купці, саме звідси відправлялися налагоджувати міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Столичним Подолом разом із Профкомом… 01 жовтня 2025

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Обґрунтованість, змістовність т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 лютого 2024