Н У Х Т

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

22 лютого 2019

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт.

Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бакалаврату, а також магістранти І року навчання, які через рік теж будуть захищати свої роботи.

З побажанням успішного захисту виступила декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталя Грегірчак. Вона наголосила, що кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій, який цього року святкує 135-річчя. Випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість факультету. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.

На захист знову завітали роботодавці, зокрема випускник кафедри 2007 року, а нині начальник дослідно-промислової дільниці відділу трансферу технологій ПАТ «Фармак» Юрій Костюк. Він був вражений підготовкою студентів, задав їм численні питання, відзначив високий рівень представлених робіт, а також професійність і кваліфікацію наших магістрів-біотехнологів. Наприкінці захистів фахівець запросив обдаровану молодь на роботу у ПАТ «Фармак».

Магістранти відповіли на численні питання комісії і гідно захистили свої роботи. Усі студенти отримали позитивні оцінки, а четверо – Катерина Покойовець, Олена Українець, Ірина Ничипоренко, Альона Дехтяренко – рекомендовані комісією до отримання дипломів із відзнакою.

Вітаємо магістрів-біотехнологів із успішним захистом! Бажаємо творчої наснаги і нових звершень!

Опублікований: 22-02-2019
Читайте також:
Актуальні під час епідемії COVID-19 питання впливу ксенобіотиків на організм людини вивчають третьокурсники-екологи

Студенти 3 курсу спеціальності «Екологія», освітньої програми «Екологія та екоменеджмент», вивчаючи дисципліну «Основи екологічної токсикології», мають змогу дізнатися багато цікавої інформації про токсичні речовини, потенційну небезпеку їх впливу на організми й екосистеми, механізми токсичної дії, а також методи діагностики, профілактики і лікуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні під час епідемії COVID-19 питання впливу ксенобіотиків на організм людини вивчають третьокурсники-екологи 06 квітня 2020

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року!

Останні місяці 2024 року відзначилися знаковими подіями для завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління, докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко! Вона була удостоєна почесного звання академіка Національної академії наук вищої освіти України по відділенню економіки, фінансів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року! 04 лютого 2025

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали онлайн-вебінар «Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023? Тенденції та прогнози» від компанії Poster. Спікерка заходу – експертка ресторанного бізнесу, засновниця аналітичного центру «Ресторани України» Ольга Насонова. Фахівчиня навела аналітичні дані щодо стану ресторанного бізнесу в д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 17 лютого 2023

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School

Літні канікули не проходять дарма ні для здобувачів-біотехнологів, які можуть поглиблювати свої фахові знання, беручи участь, наприклад, у Summer School в університеті Жешува (Польща), ні для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології, які також залюбки удосконалюють свій професійний досвід. Цього разу к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School 11 липня 2022