Н У Х Т

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

22 february 2019

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт.

Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бакалаврату, а також магістранти І року навчання, які через рік теж будуть захищати свої роботи.

З побажанням успішного захисту виступила декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталя Грегірчак. Вона наголосила, що кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій, який цього року святкує 135-річчя. Випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість факультету. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.

На захист знову завітали роботодавці, зокрема випускник кафедри 2007 року, а нині начальник дослідно-промислової дільниці відділу трансферу технологій ПАТ «Фармак» Юрій Костюк. Він був вражений підготовкою студентів, задав їм численні питання, відзначив високий рівень представлених робіт, а також професійність і кваліфікацію наших магістрів-біотехнологів. Наприкінці захистів фахівець запросив обдаровану молодь на роботу у ПАТ «Фармак».

Магістранти відповіли на численні питання комісії і гідно захистили свої роботи. Усі студенти отримали позитивні оцінки, а четверо – Катерина Покойовець, Олена Українець, Ірина Ничипоренко, Альона Дехтяренко – рекомендовані комісією до отримання дипломів із відзнакою.

Вітаємо магістрів-біотехнологів із успішним захистом! Бажаємо творчої наснаги і нових звершень!

Published on: 22-02-2019
Read also:
Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

READ YOURSELF

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 july 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

READ YOURSELF

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 october 2019

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

Новий рік не за горами, а наші здобувачі вищої освіти вже отримують новорічні подарунки за свої досягнення у навчанні, науці та громадському житті. Зокрема, магістрантка та староста групи ФБ-1-2М факультету біотехнології та екологічного контролю Ганна Ярова отримала свій новорічний подарунок – їй присуджена стипендія Президента України  на ІІ семес...

READ YOURSELF

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою! 30 december 2020

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

READ YOURSELF

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 january 2020