Н У Х Т

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University

30 august 2023

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University of Applied Sciences is the master's thesis of NUFT graduate Maria Alipatova, which she prepared and successfully defended under the supervision of NUFT associate professor Nataliуa Kulyk and Berlin University professor Stefan Junge. The topic of the work: Performance testing of new samples of stretch wrap film based on post-consumer recycled materials is very relevant in the context of the implementation of a circular economy and the need to recycle packaging. Experimental results obtained during a one-year internship at the well-known company Dow Chemical, Tarragona have not only scientific significance, but also practical implementation.

Commercial samples of stretch film with the addition of secondary raw materials were presented at the stand of the Dow Chemical company during the Interpack 2023.

We thank our partners from the Berlin University of Applied Sciences and especially Professor Stefan Junge for supporting Ukrainian students.

Published on: 30-08-2023
Read also:
Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи

Напевно у кожного був момент, коли при виступі перед великою аудиторією голос починає тремтіти, серцебиття пришвидшується і сказати бодай щось стає проблематично. Тоді, відкриваємо частину завіси тренінгу «Вчимося виступати публічно», який для студентів 5-го курсу факультету біотехнології та екологічного контролю провів Євген Куджоян – оратор від п...

READ YOURSELF

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи 14 march 2019

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи

Магістранти-біотехнологи та здобувачі ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисциплін «Методи молекулярної біотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» Оксаною Скроцькою прослухали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), профе...

READ YOURSELF

Із новітніми нанотехнологіями знайомляться здобувачі-біотехнологи 10 march 2023

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

READ YOURSELF

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 may 2022

Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві»

У рамках проведення локального моніторингу освітніх програм кафедри експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» за участі викладів кафедри та провідної фахівчині в сфері харчової безпечності й аудиторки міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certi...

READ YOURSELF

Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» 25 january 2024