Н У Х Т

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

27 april 2020

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

Уже більше місяця наші студенти знаходяться на дистанційному навчанні. Хоча карантин – це час, який, здавалося б, важко провести цікаво та з користю, але першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю довели протилежне.

24 квітня відбувся перший в університеті брейн-ринг на платформі Zoom. Учасники показали не тільки свої ґрунтовні знання у різних сферах, але й вміння працювати злагоджено в командах .

Кожна команда мала свій чат у Telegram, де обговорювали питання, потім капітан надавав відповідь у Zoom. Питання були неординарні, але дуже цікаві, спрямовані на розвиток критичного та творчого мислення молоді.

Усі учасники залишилися задоволеними, оскільки така форма проведення брейн-рингу студентам припала до вподоби.

Організаторам складно було визначити переможців, тому що всі команди були активними, давали влучні відповіді на запитання та грамотно формулювали свою думку.

Результати змагань наступні:

1 місце – команда «Інтроверти» групи БТ-1-1

2 місце посіли команди «Антибактерії» (група ЕК-1-5) і «Covid-killers» (група БТ-1-2)

3 місце розділили команди «Корона-time» (група БТ-1-3) і «Maximum» (група БТ-1-4)

Маємо надію, що креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю виконала таку важливу нині роль – допомогла усвідомити, що у будь-яких ситуаціях завжди можна знайти нові можливості, отримати нові знання та навички.

Published on: 27-04-2020
Read also:
Відзначаємо День працівників харчової промисловості

12 жовтня в університеті відбулися урочисті загальні збори з нагоди Дня працівників харчової промисловості, який українці традиційно відзначають у третю неділю жовтня. З огляду на воєнний стан, цьогоріч святкували вузьким родинним колом НУХТівської спільноти. Присутніх у актовій залі університету тепло привітав ректор, професор Олександр Шевченко...

READ YOURSELF

Відзначаємо День працівників харчової промисловості 12 october 2023

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію

3 березня в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Використання заквасок у технології хлібобулочних виробів», присвячена 135-річчю заснування НУХТ. Організаторами наукового заходу виступили кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, компанія «Лейпурін» та німецька фірма «BÖCKER». Конференція зібрала предст...

READ YOURSELF

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з фінською фірмою «Лейпурін» провела Міжнародну науково-практичну конференцію 03 april 2019

Наша студентка перемогла в конкурсі «Упаковка майбутнього»!

Днями відбулося засідання журі XXVІІ конкурсів «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього», організованих Клубом пакувальників за інформаційної підтримки журналу «Упаковка» та підтримки компаній «Флексорес», «Гуалапак Україна», «Компанія «Юнівест маркетинг», представництва Windmöller&Hölscher в Україні, Українсь...

READ YOURSELF

Наша студентка перемогла в конкурсі «Упаковка майбутнього»! 02 april 2025

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

Здобувач освітньо-науковогого ступеня «доктор філософії» на кафедрі експертизи харчових продуктів Євген Ковнір успішно демонструє свій досвід і навички під час педагогічної практики, зокрема при викладанні дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» для здобувачів-магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчов...

READ YOURSELF

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні 24 april 2025