Н У Х Т

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

27 квітня 2020

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

Уже більше місяця наші студенти знаходяться на дистанційному навчанні. Хоча карантин – це час, який, здавалося б, важко провести цікаво та з користю, але першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю довели протилежне.

24 квітня відбувся перший в університеті брейн-ринг на платформі Zoom. Учасники показали не тільки свої ґрунтовні знання у різних сферах, але й вміння працювати злагоджено в командах .

Кожна команда мала свій чат у Telegram, де обговорювали питання, потім капітан надавав відповідь у Zoom. Питання були неординарні, але дуже цікаві, спрямовані на розвиток критичного та творчого мислення молоді.

Усі учасники залишилися задоволеними, оскільки така форма проведення брейн-рингу студентам припала до вподоби.

Організаторам складно було визначити переможців, тому що всі команди були активними, давали влучні відповіді на запитання та грамотно формулювали свою думку.

Результати змагань наступні:

1 місце – команда «Інтроверти» групи БТ-1-1

2 місце посіли команди «Антибактерії» (група ЕК-1-5) і «Covid-killers» (група БТ-1-2)

3 місце розділили команди «Корона-time» (група БТ-1-3) і «Maximum» (група БТ-1-4)

Маємо надію, що креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю виконала таку важливу нині роль – допомогла усвідомити, що у будь-яких ситуаціях завжди можна знайти нові можливості, отримати нові знання та навички.

Опублікований: 27-04-2020
Читайте також:
День відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів

14 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося одразу два відкритих лекційних заняття доцентів кафедри Оксани Мельник та Богдана Пащенка. Відкрита лекція доцентки Оксани Мельник з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи управління якістю» була присвячена темі «Сучасні методи управлінн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 жовтня 2024

Україна має багатий енергетичний потенціал і всі можливості бути цілком енергонезалежною!

Викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю та здобувачі освіти кафедри біотехнології і мікробіології відвідали лекцію «Альтернативне паливо: чи не запізно Україна запускає «двигун»?», яку прочитав керівник компанії UTC Processing Equipment™ (Українська технологічна компанія) Євген Лукашевич. Використовуючи такі сучасні напрямки, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Україна має багатий енергетичний потенціал і всі можливості бути цілком енергонезалежною! 01 червня 2022

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15-17 травня на базі нашого університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм». Вдруге університет мав честь приймати гостей з усіх куточків України.  Цього разу заявки на участь подали 89 бакалаврів і 16 магістрів із 47 університетів, що готують фахівців для туристичної сфери. До складу журі олімпіади ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 17 травня 2018

Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023