Н У Х Т

Викладачка освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» опанувала секрети фотозйомки продуктів харчування

17 листопада 2022

Викладачка освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» опанувала секрети фотозйомки продуктів харчування

Однією з важливих особливостей навчання на освітній програмі «Реклама і зв’язки з громадськістю» в нашому університеті є її практична орієнтованість. Тож і викладачі спеціальності повинні володіти усіма практичними уміннями та навичками, необхідними для ведення рекламної діяльності, щоб передати свої знання здобувачам і сформувати професіоналів-рекламістів. Тому викладачі кафедри маркетингу постійно займаються самоосвітою, підвищують рівень професійної кваліфікації, творчо розвиваються.

Так, викладачка кафедри маркетингу Ольга Антонова успішно закінчила практичний курс з мобільної фотографії «ProfoodPhoto» від викладачів школи PROPHOTO, професійних фотографів Олени Попової та Олександри Кулиняк.

На курсі фотографи ділилися знаннями про вибудовування композиції при зйомці харчових продуктів, допомагали розвивати навички фотографування їжі при м’якому й жорсткому світлі, створення цікавих левітацій і паттернів із інгредієнтів страв. Особливо актуальним курс робило те, що для зйомки використовувалися мобільні телефони, а отже, втілити нові знання може кожен.

Ольга Антонова вже кілька років практикує фотографію, тож пройдений курс, за її словами, був дуже корисним для неї, оскільки присвячувався зйомці саме харчових продуктів, яка має свою специфіку й технічні особливості. Під час проходження курсу вона відзняла серію фуд-фотографій для портфоліо та аналізу зі здобувачами. Знання про це будуть корисними і для здобувачів-рекламістів, тож збагатять навчальну дисципліну «Цифрові технології у рекламі та PR», яку вона викладає студентам.

Отже, чекаємо на нові фотошедеври від здобувачів освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю».

Опублікований: 17-11-2022
Читайте також:
Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе

15 квітня студенти-біотехнологи та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології долучилися до неймовірно цікавої лекції «Метаболічний потенціал мікроорганізмів для екологічних біотехнологій» доцентки Інституту інженерії навколишнього середовища та біотехнології Університету Ополе (Польща), докторки Віри Говорухи. Лекція була прочитана в межах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еко-біотехнології майбутнього: досвід від науковців Університету Ополе 16 квітня 2025

Про якість хлібобулочних виробів в умовах воєнного часу на гостьовій лекції від випускника

Для здобувачів груп ТХ-3-3 і ТХ-3-4 освітнього ступеня «бакалавр» третього року навчання відбулася гостьова лекція, яку прочитав інженер-технолог з інновацій відділу розроблення нових видів продукції ПрАТ «Концерн Хлібпром» Захар Борковський. Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Технологічний контроль борошняних, кондитерських та харчокон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість хлібобулочних виробів в умовах воєнного часу на гостьовій лекції від випускника 15 жовтня 2024

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи

Із метою надання допомоги здобувачам вищої освіти у плануванні професійної кар’єри, створення умов для реалізації їх права на працю, керівництво та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю співпрацюють із багатьма профільними підприємствами та компаніями. Така співпраця полягає в проведенні зустрічей і знайомстві випускників із п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи 26 жовтня 2020

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» знайомляться з роботою вітчизняних броварень

Першокурсники освітньої програми «Технології харчування» разом зі своєю кураторкою, доценткою Зоряною Романовою побували на броварні 2085, що знаходиться на арт-заводі «Платформа» в Києві, де в розпал карантину відкрили виробництво пива. Пивоварня отримала назву 2085, що символізує пиво з майбутнього й натякає на футуристичний погляд команди на св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» знайомляться з роботою вітчизняних броварень 27 травня 2024