Н У Х Т

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня 2018

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною командою «Inter», брав участь у відкритті «Richmond restaurant», «Doriani Montenapoleone Cafe Restaurant», «Yacht Club Costa Smeralda» (Porto Cervo). Також у зустрічі взяли участь директор ресторану «Fabius» Віра Кащеєва й  PR-менеджер Світлана Ломакіна.

З першого ж моменту спілкування в аудиторії встановилася тепла, сімейна атмосфера. Гість, який знає лише кілька слів російською, одразу ж зумів налагодити контакт з присутніми. Він розповів як вперше приїхав до Києва, і враження його були суто негативними, як через півроку зважився знову завітати до столиці України, й на другий день закохався, як прийняв рішення залишитися в Україні і колектив ресторану «Fabius» став його другою сім’єю. Фахівець наголошував, що у наших студентів багато можливостей, якими варто скористатися, закликав молодь вірити в свою мрію й наполегливо працювати для її досягнення. А ще розказував про свій життєвий шлях, про те, що по-доброму заздрить нашим студентам, оскільки сам не мав можливості здобути освіту. Мотивував до вивчення іноземних мов, кепкуючи з себе, що вісім місяців спілкується з колективом ресторану через перекладача, й з гарною порцією гумору повідав, як опановував слово «чому», яким так часто користуються на кухні шефи, коли сердяться. Джанні розповів про свої волонтерські ініціативи – «Різдво для безхатченків» у Мілані, у рамках якого вже 15 років за власний кошт готує для бездомних їжу, створення таборів для постраждалих від землетрусу в Італії. Він впевнений – допомагати ближнім легко й необхідно, й закликав наших студентів також не бути байдужими. Ще одна ініціатива, яку шеф планує запустити спільно з організатором цієї зустрічі, успішною підприємницею Ганною Штефко, – призначення стипендій кращим студентам. Не отримавши освіту сам, він прагне підтримати тих, хто її здобуває.

Також сеньйор Тота представив присутню на зустрічі співробітницю ресторану «Fabius», магістрантку спеціальності «Технології в ресторанного господарства» Аліну Руських. Шеф охарактеризував нашу студентку як дуже сумлінну працівницю й позитивну людину.

А наприкінці лекції гість вразив присутніх, освідчившись своїй дівчині Вікторії Серебровій, і при вщент заповненій аудиторії, як і годиться, ставши на одне коліно, попросив її руки, чим викликав бурю емоцій і у студентів, і у викладачів. Звичайно, дівчина, щойно оговталась від шоку, сказала «так», а аудиторія поздоровила заручених шквалом аплодисментів.

Насамкінець шеф роздав автографи всім охочим, а у другій частині свого візиту до НУХТ провів для зацікавлених майстер-клас, де поділився своїми професійними таємницями.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу щиро вдячній Ганні Штефко за організацію заходу й Джанні Тота за насичену, цікаву й корисну зустріч. 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету

Як цікаво і з користю провести суботу? У нас є відповідь – завітати на День відкритих дверей Національного університету харчових технологій! Кожний такий захід в нашому університеті не схожий на інший. Сьогодні гостей НУХТ, хоч і віртуально, але не менш щиро і тепло вітали директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, фахівці Центру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету 09 грудня 2023

Вступникам до магістратури та аспірантури: завтра стартує реєстрація на спецсесію ЄВІ

1 серпня розпочнеться реєстрація на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту (ЄВІ) до магістратури та аспірантури. Для участі в ній можуть зареєструватися вступники, які реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ, але не взяли в ній участі або бажають повторно пройти вступне випробування, а також ті, хто не зареєструв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури та аспірантури: завтра стартує реєстрація на спецсесію ЄВІ 31 липня 2025

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня наш університет знову зустрічав гостей – майбутніх вступників та їх батьків на традиційному Дні відкритих дверей. Організацією заходу займалися Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і студентська рада НУХТ, тож на школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма. Увесь спектр своїх ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали 11 травня 2019

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди!

Під гаслом «Майбутнє створюють люди» відбувся Lean Summit 2025, який зібрав сотні агентів змін, керівників та ентузіастів безперервного вдосконалення. Серед учасників заходу – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека. Саміт відкрив виступ президента Lean Institute Ukraine Сергія Комберянова, присвячений трансформації ролі керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не LEAN-уємося, а розвиваємося: Майбутнє творять люди! 03 жовтня 2025