Н У Х Т

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня 2018

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною командою «Inter», брав участь у відкритті «Richmond restaurant», «Doriani Montenapoleone Cafe Restaurant», «Yacht Club Costa Smeralda» (Porto Cervo). Також у зустрічі взяли участь директор ресторану «Fabius» Віра Кащеєва й  PR-менеджер Світлана Ломакіна.

З першого ж моменту спілкування в аудиторії встановилася тепла, сімейна атмосфера. Гість, який знає лише кілька слів російською, одразу ж зумів налагодити контакт з присутніми. Він розповів як вперше приїхав до Києва, і враження його були суто негативними, як через півроку зважився знову завітати до столиці України, й на другий день закохався, як прийняв рішення залишитися в Україні і колектив ресторану «Fabius» став його другою сім’єю. Фахівець наголошував, що у наших студентів багато можливостей, якими варто скористатися, закликав молодь вірити в свою мрію й наполегливо працювати для її досягнення. А ще розказував про свій життєвий шлях, про те, що по-доброму заздрить нашим студентам, оскільки сам не мав можливості здобути освіту. Мотивував до вивчення іноземних мов, кепкуючи з себе, що вісім місяців спілкується з колективом ресторану через перекладача, й з гарною порцією гумору повідав, як опановував слово «чому», яким так часто користуються на кухні шефи, коли сердяться. Джанні розповів про свої волонтерські ініціативи – «Різдво для безхатченків» у Мілані, у рамках якого вже 15 років за власний кошт готує для бездомних їжу, створення таборів для постраждалих від землетрусу в Італії. Він впевнений – допомагати ближнім легко й необхідно, й закликав наших студентів також не бути байдужими. Ще одна ініціатива, яку шеф планує запустити спільно з організатором цієї зустрічі, успішною підприємницею Ганною Штефко, – призначення стипендій кращим студентам. Не отримавши освіту сам, він прагне підтримати тих, хто її здобуває.

Також сеньйор Тота представив присутню на зустрічі співробітницю ресторану «Fabius», магістрантку спеціальності «Технології в ресторанного господарства» Аліну Руських. Шеф охарактеризував нашу студентку як дуже сумлінну працівницю й позитивну людину.

А наприкінці лекції гість вразив присутніх, освідчившись своїй дівчині Вікторії Серебровій, і при вщент заповненій аудиторії, як і годиться, ставши на одне коліно, попросив її руки, чим викликав бурю емоцій і у студентів, і у викладачів. Звичайно, дівчина, щойно оговталась від шоку, сказала «так», а аудиторія поздоровила заручених шквалом аплодисментів.

Насамкінець шеф роздав автографи всім охочим, а у другій частині свого візиту до НУХТ провів для зацікавлених майстер-клас, де поділився своїми професійними таємницями.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу щиро вдячній Ганні Штефко за організацію заходу й Джанні Тота за насичену, цікаву й корисну зустріч. 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Фінішує подання заяв до магістратури в основний набір

Сьогодні о 18:00 за київським часом завершується подання заяв для вступу до магістратури на бюджет і контракт в основний набір. Якщо ви ще не подали заяву, зробіть це вчасно через свій електронний кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ Обов’язково перевіряйте статус своїх заяв і оперативно реагуйте, якщо у якоїсь заяви з’явиться статус «Потр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішує подання заяв до магістратури в основний набір 25 серпня 2025

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Миха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 09 червня 2023

Affiliate marketing: від CEO Академії «Arbitrage Up» для студентів НУХТ

«Реальні переваги арбітражу трафіку порівняно з Digital-професіями» – актуальна тема, що зібрала у студклубі НУХТ здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля» та 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Гостьова лекція від СЕО академії «Arb...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Affiliate marketing: від CEO Академії «Arbitrage Up» для студентів НУХТ 14 квітня 2025