Н У Х Т

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран долучилися до щорічного заходу – написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який проводиться вже 23 раз поспіль. Уперше в Україні радіодиктант відбувся 24 травня 2000 року, присвятили його тоді Дню Кирила і Мефодія.

Доєднатися до написання Диктанту учасників надихнули власні погляди: відчуття єдності, самоперевірка набутих знань, підтримка своїх традиційних цінностей, новий досвід (сучасний тренд) – навчання упродовж життя, власний приклад ставлення до своєї країни та мови.

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи чекає з нетерпінням оприлюднення тексту Диктанту, щоб перевірити свою роботу і протягом наступного року до наступного такого ж заходу самовдосконалюватися.

Немає національної єдності без національної мови! Радіодиктант об’єднує нас, українок та українців, навколо цієї визначальної ідеї, й це – круто!

Плекаймо мову! Пильно й ненастанно!

Будьмо єдиними!

Опублікований: 27-10-2023
Читайте також:
Підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи успішно пройшли підвищення кваліфікації у Навчальному центрі вітчизняної мережі готелів Optima Hotels&Resorts. Вони ознайомилися з класифікацією готелів і правилами проживання в мережі готельних підприємств Optima Hotels&Resorts, а також зі структурою та специфікою роботи закладів ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 30 січня 2024

Підготовка до акредитації ОПП триває…

Відповідно до «Положення про розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм НУХТ», на кафедрі технології оздоровчих продуктів проходить поетапна підготовка до акредитації магістерської освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». За всіма етапами поставлені завдання ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до акредитації ОПП триває… 26 квітня 2022

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено!

Команда університету завершила другий етап Програми професійного розвитку академічних менеджерів, присвячений стратегуванню в умовах невизначеності. Учасники отримали важливий досвід, який допоможе краще планувати розвиток університету, реагувати на зміни та впроваджувати нові підходи в управлінні НУХТ. Програма дала можливість подивитися на страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів успішно завершено! 09 червня 2025