Н У Х Т

Результативна участь у IT-Universe

29 липня 2024

Результативна участь у IT-Universe

Увосьме студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ взяли участь у олімпіаді IT-Universe і знову результативно!

До фіналу в 13 конкурсах IT-Universe-2024 – чотирнадцятого сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» пройшли понад 180 студентів із 30 закладів освіти, з яких 42 конкурсанти стали переможцями, і у тому числі п’ять студентів нашого відокремленого структурного підрозділу.

Команда Вінницького коледжу НУХТ брала участь у двох конкурсах.

Студенти групи 3ОК2 Костянтин Матвійчук і Владислав Черняховський посіли перше місце у конкурсі передових ідей та технологій «Інтернет речей» з роботою «Smart RGB Matrix», виконаною під керівництвом викладачки Світлани Заліської.

А Дмитро Вовк, Євгеній Георгіян і Олександр Казіміров (група 3ОК1) брали участь у конкурсі «Роботи з нами, роботи навколо нас», де презентували роботу «Дрон-розвідник близької дії» (керівник – викладач Руслан Тичук), що зайняла третє місце. Зауважимо, що у цій номінації першого і другого місця взагалі не було, лише два третіх, всі інші роботи були відсіяні конкурсним журі ще до фіналу.

У неофіційному командному заліку серед коледжів України-учасників олімпіади, наш навчальний заклад зайняв перше місце, що підтверджує високий рівень IT-спеціальностей Вінницького фахового коледжу Національного університету харчових технологій.

Нагадаємо, з 2017 року It-Universe проходить у форматі міжнародного чемпіонату у кілька відбіркових етапів (онлайн-тестування, виконання заочних робіт, рішення задач у режимі онлайн) і міжнародного фіналу, на який запрошуються учасники, що продемонстрували найкращі результати у конкурсній програмі. Серед конкурсів олімпіади програмування, адміністрування, використання ПЗ, телеком, творчі конкурси, мобільні платформи, проєкти і стартапи, хмарні технології, інформаційна безпека, роботи, IoT, використання штучного інтелекту.

Пишаємося творчою молоддю коледжу! Вітаємо наших переможців і сподіваємося, що вони продовжать розвивати свої фахові таланти в нашому університеті за скороченою формою здобуття вищої освіти.

Опублікований: 29-07-2024
Читайте також:
Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021»

У рамках першого Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 23 листопада відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» та доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ольги Кириченко з представником «Raiffaisen Bank», бізнес-тренером, ментором і модератором міжнародних програм стартап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 24 листопада 2021

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020

У світі десертів побували першокурсники з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування

Осінь – пора, коли часто хочеться поласувати солоденьким. Тож, 19 жовтня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька та здобувачі групи ГС 1-6 поринули у світ десертів. Студенти поділилися  історію виникнення як класичних, так і українських десертів, які готували наші предки, цікавими фактами та рецептами їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світі десертів побували першокурсники з викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 жовтня 2023

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи

11, 12 і 13 грудня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної та заочної форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли: кандида...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» успішно захистили кваліфікаційні роботи 17 грудня 2024