Н У Х Т

Університет приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм»

15 травня 2018

Університет приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Туризм»

15 травня 2018 року в університеті розпочався другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 242 «Туризм» для студентів, що здобувають  освітні ступені «бакалавр» і «магістр».

Учасників олімпіади, їх наукових керівників і членів журі тепло привітала проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва. Вона побажала наснаги й успіху у цих важливих інтелектуальних перегонах усім учасникам й зазначила, що цього року кількість бажаючих випробувати свої знання значно зросла – понад 100 учасників, що представляють 47 вищих навчальних закладів України прибули до НУХТ. Проректор висловила впевненість, що участь у олімпіаді стане для них гарною нагодою не лише поборотися за звання кращих із найкращих, але й поспілкуватися з представниками провідних галузевих підприємств, завести нових друзів і ближче познайомитися з весняним Києвом.

Туристична галузь – одна з найбільш динамічних, тому потребує висококваліфікованих кадрів, й приємно бачити таку кількість обдарованої молоді, що присвятила себе саме цій професії. Про це йшлося у вітальному слові заступника директора департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Віталіни Мартиновскої. Високопосадовець побажала успіху конкурсантам й запевнила, що Уряд робитиме все для розвитку галузі, тож попереду у них і вдале працевлаштування, й непогані кар’єрні перспективи.

Організатор олімпіади – колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу попіклувався про цікаву насичену пізнавально-культурну програму для гостей нашого вишу. А також залучив до співпраці партнерів олімпіади. Тож учасників змагань привітали директор круїзної компанії «INFLOT» Україна Сергій Прядко, директор по персоналу готелю «HiltonKyiv» Анна Медведєва та генеральний директор туристичної компанії «Calypso tour ua» Еркан Чавуш. Останній також коротко презентував свою компанію, запросив студентів на стажування та до працевлаштування й оголосив, що на переможця олімпіади чекає спеціальний приз від «Calypso tour ua» – путівка на двох на відпочинок в Анталії. Цікаві й цінні призи приготували для переможців й інші спонсори.

Завершилася урочиста церемонія відкриття ІІ етапу олімпіади виступом завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу нашого університету Дарії Басюк, яка приєдналася до усіх побажань, що прозвучали на адресу учасників олімпіади, представила журі та надала детальну інформацію щодо програми проведення заходу та відповідальних осіб, від яких гості нашого університету у будь-який час можуть отримати допомогу та консультації.

Після завершення церемонії відкриття учасники олімпіади відправилися виконувати конкурсні завдання. Увечері на них чекає екскурсія Києвом від наших студентів, а завтра насичена програма у готелі «HiltonKyiv». 17 травня всі бажаючі зможуть взяти участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України». Та найголовніше, на що, безперечно, з нетерпінням очікуватимуть усі – оголошення результатів і нагородження переможців. Тож побажаємо успіху конкурсантам! Нехай переможе найсильніший!

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Використання інгредієнтів «Lesaffre» у технології хліба. Заварні пасти – унікальне рішення для прискорених способів тістоприготування» від керівника технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Світлани Паливоди. Лекторка коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні рішення на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 11 червня 2020

Триває період дистанційного навчання

В університеті триває період дистанційного навчання. Нагадуємо всім про необхідність регулярно працювати в системі дистанційного навчання НУХТ cde.nuft.edu.ua. Студентам радимо звернути увагу на кінцеві терміни прийому завдань по кожному предмету. Слідкуйте за календарем подій і розпочинайте роботу над завданнями завчасно, аби встигнути: - з’ясув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває період дистанційного навчання 05 лютого 2019

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean 14 листопада 2022