Н У Х Т

Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві

07 травня 2024

Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві

Четвертокурсниця освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Марія Плита проходить стажування у службі навчання та розвитку персоналу «Київмедпрепарат» – одного із виробників ТМ «Артеріум». Її завдання полягає у організації і проведенні професійних навчань з питань GxP і стандартів менеджменту ISO. І вже перші дні роботи відкрили для здобувачки безліч можливостей для освоєння нових знань і навичок.

Особливо цікаво Марії спілкуватися з випускницею кафедри біотехнології і мікробіології Катериною Покойовець, яка успішно працює менеджеркою з навчання та розвитку персоналу «Київмедпрепарат», яка поділилася своїм досвідом і наголосила на важливості систематичного навчання і професійного розвитку.

Після отримання диплому магістра, Катерина розпочала свій професійний шлях у службі забезпечення якості та екології. Ця посада вимагала від неї ретельності, уваги до деталей і розуміння важливості стандартів якості. Пізніше, прагнучи зробити більший внесок у розвиток компанії, вона перейшла до служби навчання та розвитку персоналу. Тут вона змогла використати свій досвід у створенні ефективних навчальних програм, сприяти розвитку здібностей та професійного зростання колективу.

Катерина відзначає важливість отриманих у нашому університеті знань та їх необхідність на робочому місці. Зокрема, знання, отримані під час навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології, допомогли їй ефективно впоратися з вимогами професійної діяльності, розуміти основні аспекти контролю якості, стандартів безпеки та виробництва у фармацевтичній сфері. Відповідно до досвіду, ці знання виявилися невід'ємною складовою успішної кар'єри та допомогли досягти професійних висот на робочому місці.

Також Катерина Покойовець надала цінні поради студентам-стажерам – про відкритість до нового досвіду, постійне самовдосконалення і активна участь у розвитку власної кар'єри.

Бажаємо професійних успіхів нашим здобувачам освіти і випускникам!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Новітні технології студентам від провідних виробників

Кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління отримала новий стенд  «Smart Vibration Sensing» від компанії «Advantech». Цей  стенд дає можливість побудувати систему вібродіагностики двигунів без використання провідного підключення, оскільки використовується мережна технологія LoRaWan. Стенд оснащений датчиком вібрації Advantech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології студентам від провідних виробників 23 січня 2020

Тиждень технологів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ з 29 жовтня по 15 листопада 2019 року відбувся тиждень циклової комісії зі спеціальності «Харчові технології». Заходи розпочалися проведенням майстер-класу з виготовлення м'ясної сиров’яленої полядвиці. Захід провів досвідчений шеф-кухар, студент коледжу Олександр Олефір. Студенти-харчовики і виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень технологів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 18 листопада 2019

Фахівець зі сертифікації органічного виробництва в Україні за стандартами ЄС прочитав лекцію нашим здобувачам освіти

7 квітня 2021 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися гостьова онлайн-лекція та науковий семінар щодо органічного виробництва харчової продукції в Україні та її експорту в різні країни світу. Лекцію прочитав директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський. Компанія «Органік стандарт» здійснює сертифікацію ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець зі сертифікації органічного виробництва в Україні за стандартами ЄС прочитав лекцію нашим здобувачам освіти 08 квітня 2021

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Не зважаючи на військовий час і майже екстремальні умови навчання, викладачі нашого університету продовжують виконувати свій обов’язок на педагогічно-науковому фронті. Доцент кафедри харчової хімії Олександр Макаренко провів 13 лютого відкрите лекційне заняття на тему «Ліпіди» з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях. Модул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складні органічні сполуки на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 13 лютого 2023