Н У Х Т

Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві

07 травня 2024

Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві

Четвертокурсниця освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Марія Плита проходить стажування у службі навчання та розвитку персоналу «Київмедпрепарат» – одного із виробників ТМ «Артеріум». Її завдання полягає у організації і проведенні професійних навчань з питань GxP і стандартів менеджменту ISO. І вже перші дні роботи відкрили для здобувачки безліч можливостей для освоєння нових знань і навичок.

Особливо цікаво Марії спілкуватися з випускницею кафедри біотехнології і мікробіології Катериною Покойовець, яка успішно працює менеджеркою з навчання та розвитку персоналу «Київмедпрепарат», яка поділилася своїм досвідом і наголосила на важливості систематичного навчання і професійного розвитку.

Після отримання диплому магістра, Катерина розпочала свій професійний шлях у службі забезпечення якості та екології. Ця посада вимагала від неї ретельності, уваги до деталей і розуміння важливості стандартів якості. Пізніше, прагнучи зробити більший внесок у розвиток компанії, вона перейшла до служби навчання та розвитку персоналу. Тут вона змогла використати свій досвід у створенні ефективних навчальних програм, сприяти розвитку здібностей та професійного зростання колективу.

Катерина відзначає важливість отриманих у нашому університеті знань та їх необхідність на робочому місці. Зокрема, знання, отримані під час навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології, допомогли їй ефективно впоратися з вимогами професійної діяльності, розуміти основні аспекти контролю якості, стандартів безпеки та виробництва у фармацевтичній сфері. Відповідно до досвіду, ці знання виявилися невід'ємною складовою успішної кар'єри та допомогли досягти професійних висот на робочому місці.

Також Катерина Покойовець надала цінні поради студентам-стажерам – про відкритість до нового досвіду, постійне самовдосконалення і активна участь у розвитку власної кар'єри.

Бажаємо професійних успіхів нашим здобувачам освіти і випускникам!

Опублікований: 07-05-2024
Читайте також:
Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти

Здобувачі та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у вебінарі від менеджерки корпорації «MARS» Марини Безносюк. Фахівчиня розповіла про передумови створення лінійки нових кондитерських виробів: із поліпшеним складом і принципово нових. Також Марія Бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти 20 квітня 2021

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі

Протягом січня-лютого 2025 року кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» було організовано для першокурсників освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів з ПРАТ «МХП» ефективно реалізується в навчальному процесі 21 лютого 2025

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача

За підтримки ГК «Зернова Столиця» вийшла друком монографія професора кафедри технології зберігання і переробки зерна Ігоря Гапонюка «Функціональне харчування та технології довготривалого зберігання зернопродуктів», у якій обґрунтовано роль зерна у збалансованому харчуванні, надано рекомендації щодо довготривалого зберігання зернопродуктів, технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкова поличка харчовиків поповнилася ще однією монографією нашого викладача 19 червня 2023

Наші здобувачі втілюють свої мрії в життя!

Магістрантка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова стала учасницею Програми стартапів для жінок-підприємиць WeStart, яка працювала в Копенгагені. WeStart – це перша програма підтримки для українських жінок-підприємиць у Данії. Протягом шести тижнів дівчата розвивали бізнес-навички – дізнавалися, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі втілюють свої мрії в життя! 14 липня 2022