Н У Х Т

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 лютого 2021

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи.

Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васильченко. До складу комісії також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських   і кондитерських   виробів Володимир Ковбаса, професорки Віра Дробот та Антонелла Дорохович. 

У кваліфікаційних роботах здобувачі навели результати досліджень нових видів рослинної сировини, харчових добавок, розроблення нових методик визначення показників якості виробів.

Багато здобувачів почали дослідження ще на четвертому курсі, тому мали змогу детально вивчити питання та  провести низку експериментів, розробити нові рецептури виробів дієтичного та функціонального призначення. У відповідних розділах кваліфікаційних робіт було наведене обґрунтування їх впровадження на підприємствах галузі.  Практична цінність і наукова новизна деяких розробок уже підтверджена патентами на корисні моделі та актами виробничих випробувань. У кожній роботі були представлені  публікації у збірниках тез конференцій або  у наукових фахових виданнях.

Голова Екзаменаційної комісії Олександр Васильченко, відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт. 

Приємно зазначити, що до онлайн-захисту приєдналися стейкхолдери: головна  технологиня ВП «Вінницяхліб» ПрАТ «Концерн Хлібпром» Наталія Мосійчук, менеджерка з підбору персоналу ПрАТ «Концерн Хлібпром» Інна Овчаренко, начальниця виробництва «ВП Цех кондитерських виробів» (ПрАТ Концерн Хлібпром, м. Львів) Ольга Романчук.

Під час захистів здобувачі впевнено відповідали на запитання членів комісії. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр».

Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом і бажає успіхів у подальшій професійній діяльності.  

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Шануємо рідну мову

Щорічно відзначається державне свято – День української писемності та мови. Встановлене воно 9 листопада 1997 р. Указом Президента «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства». Мова – це найважливіший засіб комуніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шануємо рідну мову 25 листопада 2021

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України

22 жовтня 2024 р. професорка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Фролова провела виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції» зі здобувачами групи АЮ-1-1М у лабораторії Інституту природничих ресурсів НААН України. Провідна наукова співробітниця Інституту продовольчих ресурсів НААН У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзна лабораторна в Інституті природничих ресурсів НААН України 23 жовтня 2024

Ділова гра як практична складова навчального процесу

Із метою підготовки висококваліфікованих фахівців, викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ роблять навчальний процес більш насиченім і цікавим, застосовуючи сучасні активні методи навчання: аналіз і моделювання ситуацій, кейси, ділові ігри, залучаючи представників бізнесу та проводячи заняття на підприємствах. Ось і у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра як практична складова навчального процесу 19 жовтня 2020