Н У Х Т

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

22 лютого 2021

Високим рівнем досліджень, актуальністю і практичною цінністю вирізняються роботи магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобувачі денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», захистили кваліфікаційні магістерські роботи.

Роботу Екзаменаційної комісії очолив голова  Об’єднання «Укрхлібпром»  Олександр Васильченко. До складу комісії також увійшли завідувач кафедри технології хлібопекарських   і кондитерських   виробів Володимир Ковбаса, професорки Віра Дробот та Антонелла Дорохович. 

У кваліфікаційних роботах здобувачі навели результати досліджень нових видів рослинної сировини, харчових добавок, розроблення нових методик визначення показників якості виробів.

Багато здобувачів почали дослідження ще на четвертому курсі, тому мали змогу детально вивчити питання та  провести низку експериментів, розробити нові рецептури виробів дієтичного та функціонального призначення. У відповідних розділах кваліфікаційних робіт було наведене обґрунтування їх впровадження на підприємствах галузі.  Практична цінність і наукова новизна деяких розробок уже підтверджена патентами на корисні моделі та актами виробничих випробувань. У кожній роботі були представлені  публікації у збірниках тез конференцій або  у наукових фахових виданнях.

Голова Екзаменаційної комісії Олександр Васильченко, відзначив високий рівень досліджень, актуальність і практичну цінність представлених робіт. 

Приємно зазначити, що до онлайн-захисту приєдналися стейкхолдери: головна  технологиня ВП «Вінницяхліб» ПрАТ «Концерн Хлібпром» Наталія Мосійчук, менеджерка з підбору персоналу ПрАТ «Концерн Хлібпром» Інна Овчаренко, начальниця виробництва «ВП Цех кондитерських виробів» (ПрАТ Концерн Хлібпром, м. Львів) Ольга Романчук.

Під час захистів здобувачі впевнено відповідали на запитання членів комісії. За результатами захистів усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр».

Колектив кафедри вітає здобувачів із успішним захистом і бажає успіхів у подальшій професійній діяльності.  

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 травня 2019

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

17 травня 2018 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України». З вітальним словом до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи НУХТ, д.т.н., професор Олександр Шевченко та дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні 18 травня 2018

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ

22 Pushup Challenge – флешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Він має за мету підтримання учасників бойових дій із посттравматичним синдромом, підтримання воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамеро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ передав естафету флешмобу 22 Pushup Challenge Свалявському технічному коледжу НУХТ 24 лютого 2017

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни

Магістратура – це як новий челендж у сфері знань. У розкладі магістрантів-біотехнологів першого року навчання з’явилися нові серйозні дисципліни, серед яких і «Системи менеджменту якості у виробництві». Ця дисципліна хоч і цікава, однак опанувати її самостійно досить важко. Слід зазначити, що у межах курсу магістранти мають змогу розглянути такі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік – нові серйозні дисципліни 25 вересня 2020