Н У Х Т

Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму

12 листопада 2019

Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму

Завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Світлана Гуткевич, доктор економічних наук, професор Юрій Сафонов, доктор економічних наук Ігор Гужва, аспірантка Оксана Пулій взяли участь у VI Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ).

Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, KIEF) – постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, а також запозичення найкращого світового досвіду, створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії.

Спікерами форуму були представники країн ЄС, Китаю, США, України.

Організатори форуму запросили до участі провідних українських і міжнародних фахівців для обговорення нагальних питань. Цього разу на порядку денному були такі актуальні питання: Україна на світовій економічній мапі; роль України у світі високих технологій; питання торгових війн та їх впливу на світову економіку; розкриття економічного потенціалу Індустрії 4.0; екосистема розвитку інновацій: найкращі світові практики тощо.

Найбільшу зацікавленість у представників кафедри міжнародної економіки викликала панель «Освіта 4.0: як підготувати людей завтрашнього дня». Адже, успішність країн, які претендують стати лідерами світового ринку інноваційних технологій, залежить від реалізації нових педагогічних рішень у системі освіти. У зв'язку з цим зростає глобальна конкуренція за таланти як основний ресурс генерації доданої вартості. Спроба навчати майбутніх фахівців за правилами, встановленими 50 років тому, негативно позначається вже сьогодні.

Опублікований: 12-11-2019
Читайте також:
Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег

Професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційною опоненткою дисертаційної роботи здобувача Української академії друкарства (м. Львів) Олега Книша «Методологічні основи забезпечення якості незшивного клейового скріплення книжкової продукції». У роботі, представленій на здобуття наукового ступеня д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег 30 вересня 2021

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення 13 березня 2023

Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання кіноклубу MOVIE CLUB, у рамках якого відбулася дискусія зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій (груп ТІ-1-3, ХЧ-4-14-ск, ХТ 1-11) після перегляду фільму «When food becomes sca...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB 21 березня 2023

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці

На кафедрі експертизи харчових продуктів під керівництвом професорки кафедри Оксани Шульги у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум» відбувся науковий семінар, під час якого здобувачі освітнього ступеня «магістр» презентували результати своєї науково-дослідної роботи. Напрями досліджень обиралися відповідно до тематики майбутньої квалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-першокурсники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» представили результати плідної праці 05 червня 2023