Н У Х Т

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки консультують вітчизняний бізнес

20 жовтня 2023

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки консультують вітчизняний бізнес

Протягом останніх тижнів наші викладачі, доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко у складі професійних консультаційних груп з модернізації холодильного господарства виробничих підприємств відвідали ПрАТ «Тернопільський молокозавод» (торгова марка «Молокія»), ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» ПАП «Агропродсервіс» і ПрАТ «Кременчукм’ясо» (торгова марка «Фарро»).

Крім професійних консультацій, викладачі провели профорієнтаційні бесіди з інженерним і технічним персоналом холодильних господарств і служб головного енергетика.

Наші фахівці продовжують підтримувати професійний статус НУХТ загалом і кафедри теплоенергетики та холодильної техніки зокрема.

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
Puzzle-Marketing для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей НУХТ відбулася зустріч абітурієнтів із викладачами кафедри маркетингу. Майбутнім студентам презентували спеціальності «Маркетинг», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів. Спікери розповіли про маркетингові дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Puzzle-Marketing для майбутніх вступників 26 лютого 2018

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Обмін досвідом з колегами

У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом з колегами 22 квітня 2024

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники  освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

Шалений ритм життя, недоспані ночі, нервування … можна видихнути і розмістити такий довгоочікуваний пост «Мамо, я бакалавр!» в Instagram. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають своїх 28 випускників освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» із захистом, за результатами якого третина отримала оцінку «відмін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» 26 червня 2019