Н У Х Т

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

04 серпня 2020

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

Серед питань, що турбують вступників на вищі рівні освіти, одне з чільних місць займає процедура весняного призову цього року, який був відтермінований через карантин.

Зазвичай, ті, хто завершував навчання в поточному навчальному році не потрапляли під весняний призов, а якщо продовжували навчання (вступали на вищі рівні освіти), то не потрапляли і під призов восени. Але цього року склалася нетипова ситуація, коли весняний призов на строкову військову службу був відкладений через карантин і декілька тижнів тому розпочався. І зараз під нього потрапляють ті, хто закінчив навчання в червні-липні, але ще не встиг вступити на вищий рівень освіти.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, Комітет направив клопотання до міністра оборони України щодо відстрочки для громадян України, які бажають продовжити навчання для отримання наступного ступеня освіти.

Міністерство оборони взяло до уваги клопотання і пішло на зустріч цьогорічним вступникам. Лист міністра оборони містить фактично інструкцію, що треба робити вступникам цього року.

Додамо стосовно інформації, що міститься у останньому абзаці листа, – вступники на вищі рівні освіти до нашого університету можуть отримати довідку про попередню реєстрацію для вступу до НУХТ, за алгоритмом дій, розміщеним тут.

 

Опублікований: 04-08-2020
Читайте також:
Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

16 квітня 2024 р. для магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах вивчення дисциплін «Менеджмент якості та безпечності продуктів м’ясної галузі» та «Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів для HoReCa» відбулася гостьова лекція «Біозахист харчових продуктів». На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко лекцію пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S 17 квітня 2024

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам. Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій 01 березня 2019

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються… 03 травня 2022

Підкорення конкурсних вершин

Студентка групи Т-21 ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ» Аліна Кравченко (наставниця – викладачка української мови та літератури Катерина Чуй) здобула третє місце у II обласному етапі XV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів закладів фахової передвищої освіти, що дає змогу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорення конкурсних вершин 30 грудня 2024