Н У Х Т

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

04 серпня 2020

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

Серед питань, що турбують вступників на вищі рівні освіти, одне з чільних місць займає процедура весняного призову цього року, який був відтермінований через карантин.

Зазвичай, ті, хто завершував навчання в поточному навчальному році не потрапляли під весняний призов, а якщо продовжували навчання (вступали на вищі рівні освіти), то не потрапляли і під призов восени. Але цього року склалася нетипова ситуація, коли весняний призов на строкову військову службу був відкладений через карантин і декілька тижнів тому розпочався. І зараз під нього потрапляють ті, хто закінчив навчання в червні-липні, але ще не встиг вступити на вищий рівень освіти.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук голова Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, Комітет направив клопотання до міністра оборони України щодо відстрочки для громадян України, які бажають продовжити навчання для отримання наступного ступеня освіти.

Міністерство оборони взяло до уваги клопотання і пішло на зустріч цьогорічним вступникам. Лист міністра оборони містить фактично інструкцію, що треба робити вступникам цього року.

Додамо стосовно інформації, що міститься у останньому абзаці листа, – вступники на вищі рівні освіти до нашого університету можуть отримати довідку про попередню реєстрацію для вступу до НУХТ, за алгоритмом дій, розміщеним тут.

 

Опублікований: 04-08-2020
Читайте також:
Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах

25 листопада 2021 року в межах дисциплін «Lean-виробництво харчової продукції» та «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» відбулася гостьова лекція керівника офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта», члена Американської асоціації якості Євгена Ковніра для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean на харчових підприємствах 29 листопада 2021

Європейські громади як драйвери партнерства: НУХТ долучається до міжнародного діалогу

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у міжнародному вебінарі «Так» і «ні» у діловій комунікації з європейцями», організованому ініціативою Cities4Cities. Захід був присвячений особливостям міжкультурного діалогу, зокрема з громадами Німеччини, і став ефективною платформою для обміну досвідом. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські громади як драйвери партнерства: НУХТ долучається до міжнародного діалогу 14 травня 2025

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

13 лютого 2018 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, доктора технічних наук, професора кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт 14 лютого 2018

Варто знати

Після Першої світової та громадянської війн на території колишньої Російської імперії виникло 13 держав. П’ять із них – країни Балтії, Польща і Фінляндія – стали самостійними. Українські землі опинилися у складі різних держав. На Східній частині утвердилася радянська форма державності. Даний період в історії українського народу є дуже трагічним. Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Варто знати 19 січня 2018