Н У Х Т

Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

10 серпня 2022

Завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

Сьогодні, 10 серпня, завершується другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ.

Звертаємо увагу – опція подання заявки для участі в додатковій сесії для учасників основної сесії, які не змогли взяти участь у НМТ, доступна у вкладці «Підтвердження участі в НМТ».

Із урахуванням населеного пункту, вибраного під час цього етапу підтвердження участі в НМТ, учасники будуть розподілені за тимчасовими екзаменаційними центрами.

З 12 серпня 2022 року для учасників з’явиться можливість завантажити зі вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де будуть зазначені дата, час і місце проходження ними НМТ у межах додаткової сесії оцінювання. 

Опублікований: 10-08-2022
Читайте також:
Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

26 жовтня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг для студентів-першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках навчальної дисципліни «Основи гостинності». У режимі Zoom-конференції з відомого гірськолижного курорту Земмерінг в Австрії зі здобувачами спілкувався професіонал міжнародного рівня, шеф-кухар «SportHotel am Semmering...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій з Австрії для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 жовтня 2020

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання. Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води 24 лютого 2021

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 серпня 2025