Н У Х Т

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ

12 лютого 2024

Все про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» здобувачам Вінницького технічного коледжу НУХТ

9 лютого 2024 р. у рамках проведення профорієнтаційної роботи у Вінницькому технічному фаховому коледжі НУХТ доктор філософії, асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Петро Зінькевич зустрівся зі здобувачами випускної групи спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Викладач розповів майбутнім вступникам про переваги здобуття освіти саме в Національному університеті харчових технологій, надав інформацію про кафедру електропостачання та енергоменеджменту та про освітню програму «Електротехніка та інформаційні технології» бакалаврського рівня, особливості навчального процесу, проінформував про можливість навчання за дуальною формою.

Під час бесіди зі студентами особлива увага була зосереджена на особливостях вступної кампанії 2024 року, зокрема йшлося про НМТ, що необхідний для вступу на основі диплома молодшого спеціаліста на спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Зустріч відбулася у дружній атмосфері, викладач кафедри дав ґрунтовні відповіді на запитання, що виникли у випускників коледжу. Наприкінці майбутні вступники отримали контактні дані для консультування з питань вступу на навчання.

Тож, чекаємо майбутніх здобувачів на навчання у Національному університеті харчових технологій!

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів 12 червня 2020

Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця

Формування національних освітніх тенденцій відповідно до сучасних реалій розвитку світової спільноти вимагає від закладів вищої освіти значних зусиль у створенні ефективних моделей підготовки спеціалістів різних рівнів і спрямувань. Адже якість освіти – це, перш за все, мобільність і престиж закладу вищої освіти в освітньому просторі будь якої краї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теорія та більше практики: сучасне бачення роботодавцями майбутнього фахівця 24 лютого 2021

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 вересня 2023

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019