Н У Х Т

Вітаємо перший випуск магістрів освітньої програми «Менеджмент персоналу»!

16 лютого 2023

Вітаємо перший випуск магістрів освітньої програми «Менеджмент персоналу»!

15 лютого 2023 року завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Це перший випуск магістрів денної та заочної форм навчання (2021 рік вступу)!

Випускники, більшість із яких, до речі, вже працюють за спеціальністю, продемонстрували результати виконаних робіт якісними презентаціями, змістовними доповідями та професійними відповідями на запитання.

Екзаменаційна комісія і присутні на захистах викладачі відзначили високий рівень фахової підготовки, вільне володіння сучасними інструментами автоматизації бізнес-процесів, англійською мовою. Здобувачі продемонстрували натреновані комунікаційні навички та інші softskills, які мають бути властиві фахівцям сфери HRM. Іноді спілкування було схожим на конференцію професійних ейчарів із великим досвідом роботи.

Після завершення захистів, голова екзаменаційної комісії, професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського міжнародного університету Ольга Могилевська і викладачі кафедри економіки праці та менеджменту урочисто привітали магістрів із успішним завершенням навчання та побажали успіхів у подальшій професійній самореалізації.

Опублікований: 16-02-2023
Читайте також:
Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів у дистанційному режимі готується до закінчення навчального семестру та організації підсумкового контролю здобувачів освіти за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології». Ці питання були обговорені на черговому засіданні кафедри, проведеному у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до закінчення навчального семестру кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 травня 2020

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв!

Нинішні епідемічні реалії накладають свій відбиток на усі сфери діяльності людей. Тож приємність нагородити переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» триває! І днями заслужені нагороди нарешті отримали здобувачки ступеня магістра за спеціальністю «Біотехнології та біоінж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороди продовжують знаходити своїх героїв! 31 травня 2021

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»

Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» 26 жовтня 2023

Правові аспекти скорочення працівників – здобувачам-ейчарам від експертки з кадрів

8 квітня 2025 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн-вебінарі на тему «Як провести скорочення чисельності та штату» від шеф-редакторки Експертус Кадри Ірини Житкової. Спікерка зазначила, що скорочення працівників здійснюєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правові аспекти скорочення працівників – здобувачам-ейчарам від експертки з кадрів 09 квітня 2025