Н У Х Т

Науковиці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції

23 вересня 2022

Науковиці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів представили свої дослідження на Міжнародній науково-практичній конференції

21 вересня 2022 р. науковці кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка проводилася на базі Одеського національного технологічного університету в онлайн-форматі.

Проблематика конференції охоплювала широке коло питань, зокрема крафтові технології виробництва харчових продуктів, технологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської галузей, прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів, інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової промисловості, технології перероблення вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями.

Цікаві та насичені доповіді представили науковці Одеського національного технологічного університету та представники виробництва – начальник лабораторії ТДВ «Одеський завод мінеральної води «Куяльник», директор ДП «Agmintest Control Union» і директор ТОВ «Винороб». Представлені доповіді викликали значний інтерес та активну дискусію, до якої долучилися і науковці, і виробничники.

Професорка нашої кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів Юлія Камбулова представила доповідь «Актуальність і практична реалізація зменшення цукровмісту кондитерських виробів», а доцентка Анастасія Шевченко – «Вплив борошна з насіння гарбуза та фосфоліпідів на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів». До обговорень також долучилися завідувач кафедри Володимир Ковбаса та доцентка Олена Кохан.

Наші науковці сподіваються на подальшу співпрацю, що сприятиме обміну досвідом і підвищенню рівня наукових досліджень, вирішенню актуальних питань харчової промисловості. 

Опублікований: 23-09-2022
Читайте також:
Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалося багато гарних традицій. Одна з них – проводити напередодні Великодня виховний захід, присвячений цьому священному для християн святу. Карантин вніс свої корективи у святкування, проте не завадив викладачам і студентам провести свій традиційний захід, дещо змінивши його формат. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі 22 квітня 2020

Запрошуємо на Дні відкритих дверей навчальних підрозділів НУХТ

23 січня об 11:00 відбудуться онлайн-Дні відкритих дверей Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Запрошуємо випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, студентів старших курсів коледжів та їх батьків ближче познайомитися з нашим університетом, дізнатися про умов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо на Дні відкритих дверей навчальних підрозділів НУХТ 20 січня 2021

Для поціновувачів шоколаду…

Напевно немає більш загадкового кондитерського виробу як шоколад, який зазнав багато різноманітних трансформацій від простого напою до широкого асортименту шоколадних виробів, які користуються неабияким попитом у всьому світі. Про сучасні технології виробництва шоколаду дізналися здобувачі відокремлених структурних підрозділів НУХТ під час гостьов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для поціновувачів шоколаду… 10 березня 2025

Вчена рада університету підсумувала свою роботу за навчальний рік

21 червня відбулося планове й останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно на початку тепло привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також диплом кандидата наук за спеціальністю «Технологія харчової продукції» заступник голови вченої ради, перший проректор Володимир Яровий, що вів ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету підсумувала свою роботу за навчальний рік 21 червня 2018